Tuhy U usta ti ga sparko

Jebo te Darko.

foggy Koji ti ga naguro u cmarko

A tebe jebo Žarko.

Giphy - britain's next top model GIF by Lifetime Telly

Kažu na TV-u da su vojni avioni ispratili rukometaše do zračne luke, koliko ono košta jedna vožnja? 🙃

fensisuperstar Ti si jedan od onih koji ne znaju šta je bilo. Nek ti kaže Lika!

😒

Deadwalker Kažu na TV-u da su vojni avioni ispratili rukometaše do zračne luke, koliko ono košta jedna vožnja? 🙃

3 Rafala smo provozali!

BTW Gledao bas komentare na fejsu oko ovoga i jednostavno ne mogu vjerovati ekipi… Kao pa sta onda zasluzili su, neka pati koga smeta, koliko kosta lgbt parada…😂

• renda

•  
        •  
        •  
        •  

Ma to je najbitnije, skupit se u tisucama da se vidi sportase, jebes divljanje cijena i narod na prosjackom stapu, Hrvatska!

Pa bojkotira se, kaj hoćete.

Izađite vi na ovu zimu prosvjedovat. Nema vas nijednog.

• Fenix

•  
        •  

Deadwalker Kažu na TV-u da su vojni avioni ispratili rukometaše do zračne luke, koliko ono košta jedna vožnja? 🙃

Da nasjednem, karikiram, umjesto da su vježbu odradili ujutro, napravili su je popodne. Ne kužim zašto se sad toga hvatat

• Fenix

•  
          •  

A s čitavim ovim dočekom, s te neke političko/društvene strane, mene je najugodnije iznenadio Tomašević. Odlično organizirano, od samog dočeka do prometa u gradu, sve službe normalno komuniciraju i upozoravaju, i najbitnije od svega, nije nasjeo na Thompsona i od toga radio neki problem gdje ga nema (kao što neće nasjest ni za koncert s Hipodromom). Pregazit će sad ove izbore, a za one iduće, bili parlamentarni ili opet gradski, mogao bi lako sjesti i desnijem dijelu spektra, pogotovo što mi ne djeluje nesklon tom nekom domoljublju kojeg si ovi drugi pripisuju.

Pritom je i ZG sve ugodniji, vlast je pristojnija s komunikacijom, civiliziranija, uređuju se javne ustanove, baš imaš osjećaj da se se više ne krade sustavno. Ako se nastavi uspješno distancirat od krajnje ljevice, ja ga vidim kao premijera

Fenix ma zajebavam malo. Vojni piloti ionako sada moraju odraditi hrpu sati s novim avionima pa su svoj raspored vrlo vjerojatno samo malo prilagodili. Meni je i dalje to pomalo cringe, ali ok, PR i sve to. Inače poznam dio ekipe koja organizira između ostalog i te dočeke, super sposobni ljudi tako da me ne čudi da je sve dobro prošlo.

Fenix drago mi je da se i tebi čini kako je Tomašević dobar po pitanju Zagreba.

Baš mi je tužno vidjeti te neke pokušaje podmetanja, a frajer je valjda najbolji gradonačelnik do sad. Baš se jako promijenilo sve na bolje. Napokon ima opipljivih efekata. Ja ću ga bezrezervno podržati.

Napokon vidimo da se nesto radi po cijelom Zagrebu a ne samo po Kozari boku 😂