• renda

•  
    •  
    •  
    •  

foggy pa on voli nedjeljom shopingirat.

Tuhy U usta ti ga sparko

Jebo te Darko.

foggy Koji ti ga naguro u cmarko

A tebe jebo Žarko.

Giphy - britain's next top model GIF by Lifetime Telly

Kažu na TV-u da su vojni avioni ispratili rukometaše do zračne luke, koliko ono košta jedna vožnja? 🙃

fensisuperstar Ti si jedan od onih koji ne znaju šta je bilo. Nek ti kaže Lika!

😒

Deadwalker Kažu na TV-u da su vojni avioni ispratili rukometaše do zračne luke, koliko ono košta jedna vožnja? 🙃

3 Rafala smo provozali!

BTW Gledao bas komentare na fejsu oko ovoga i jednostavno ne mogu vjerovati ekipi… Kao pa sta onda zasluzili su, neka pati koga smeta, koliko kosta lgbt parada…😂

• renda

•  
        •  
        •  
        •  

Ma to je najbitnije, skupit se u tisucama da se vidi sportase, jebes divljanje cijena i narod na prosjackom stapu, Hrvatska!

Pa bojkotira se, kaj hoćete.

Izađite vi na ovu zimu prosvjedovat. Nema vas nijednog.

• Fenix

•  
        •  

Deadwalker Kažu na TV-u da su vojni avioni ispratili rukometaše do zračne luke, koliko ono košta jedna vožnja? 🙃

Da nasjednem, karikiram, umjesto da su vježbu odradili ujutro, napravili su je popodne. Ne kužim zašto se sad toga hvatat

• Fenix

•  
          •  

A s čitavim ovim dočekom, s te neke političko/društvene strane, mene je najugodnije iznenadio Tomašević. Odlično organizirano, od samog dočeka do prometa u gradu, sve službe normalno komuniciraju i upozoravaju, i najbitnije od svega, nije nasjeo na Thompsona i od toga radio neki problem gdje ga nema (kao što neće nasjest ni za koncert s Hipodromom). Pregazit će sad ove izbore, a za one iduće, bili parlamentarni ili opet gradski, mogao bi lako sjesti i desnijem dijelu spektra, pogotovo što mi ne djeluje nesklon tom nekom domoljublju kojeg si ovi drugi pripisuju.

Pritom je i ZG sve ugodniji, vlast je pristojnija s komunikacijom, civiliziranija, uređuju se javne ustanove, baš imaš osjećaj da se se više ne krade sustavno. Ako se nastavi uspješno distancirat od krajnje ljevice, ja ga vidim kao premijera