Najpopularniji postovi u posljednjih 7 dana:

1. @TITANXIS | 19 glasova u Što ste zadnje kupili ili dobili?
  2. @danko-b | 17 glasova u Što ste zadnje kupili ili dobili?
  3. @Flipper | 16 glasova u Sony je otkazao još dva live service projekta. Jedan je bio God of War, a drugi se nastavljao na Days Gone
  4. @Garrus_V | 12 glasova u Što se trenutno igra i što se zadnje odigralo?
  5. @TITANXIS | 11 glasova u Što ste zadnje kupili ili dobili?
Ovaj post se automatski generira.

Pobjedio ženu Ha-Ha-Ha

Rukomet.

Egipat nas je sjebo.

Ako neko prati ➡️ OverSimplified, izasla je zavrsnica Punskih ratova. Preporuka za ovaj serijal kao i cijeli kanal. ↘️

Hannibal ante portas…

Ja nebum išel u šoping taj dan jer mi niš ne predstavlja posebno. Bojkotiram trgovce i njihove proizvode dobar dio svog života pa mi jedan dan niš ne znači niti bude do uništilo šoping maniju. Nek prestanu reklamirat proizvode kojih ima svaki dan na tone. U protivnom pozivaju ljude na kupovinu i trošenje. Kupi, troši, bacaj, kupi troši bacaj.

https://www.dalmacijadanas.hr/bojkot-izazvao-raspravu-hoce-li-gradani-ici-kupnju-24-sijecnja-evo-sto-su-odgovorili-u-nasoj-anketi

Ne kupis nesto u petak nego to isto kupis u cetvrtak ili u subotu? Ima smisla! 😂

• Uređivano

Napravio đir sa pasonjom…

Rafinerija Mlaka Rijeka…

Novi kontejnerski terminal u izgradnji

Inače, one dvije lokomotive koje trunu su poznate "žutke" iz YU kojima je godina proizvodnje od 1960 - 1968 godine!

Ova prva u pogonou 2007 godine u Rijeci

doktor1

To je kao horor reality show.

A vidiš ti te vlakove i vagone npr. plaču u zapečku jer ih nema tko furat. Dok si ih vozio bilo je sve okidoki.

• Uređivano

TITANXIS

Ove lokomotive imaju oko 60 godina, nije to baš za furat Ha-Ha-Ha

Ova trune u garaži, na sigurnom; malo dorađena…

doktor1

Ma znam, šalim se.

Tužno je to gledat jer su nekoć ti vlakovi sa vagonima razvozili sirovinu u Europske države.

Jel moguce da tako nakaradno izgledaju neki dijelovi Rijeke. Posebice slika onih zgrada. Nasta liče, majko Bozija.

Stvarno k'o Stalker…

Skoro pa si mogu vidjet kuću na slici!

Bomba slike btw, dođe mi da zalijepim Stalker 2 HUD i pušku sa nekog Choninog screenshota preko slike i 4K oznaku u kutu pa se pretvaramo da je Real-Life mod pack showcase kakav zna bit na Youtubeu Ha-Ha-Ha

Jbt sad sam saznao da Bruce Willis boluje od FTDa (degeneracija frontalnog i temporalnog režnja mozga).

fensisuperstar da, zato se povukao iz javnosti i svoje profesije. Grozna bolest, radije bi da mi netko skrati muke nego da dođeš do toga da si poput biljke koja ne može prepoznati niti ljude s kojima je cijeli život.

Genesis ne znam gdje si sve bio, ali slike rafinerije nisu bas reprezentativne. Rijeka sigurno ima svojih problema, ali rekao bih da ima mnogi vise lijepih tocaka nego ruznih. U biti u ovih 10 godina od kada sam u DE mi malo stvari iz Hrvatske fali ali Rijeka je svakako jedna od tih "stvari" koje mi fali. Doduse ne i rijecko vrijeme.

Garrus_V a cuj, redovni posjetitelj Rijeke jos od davne 97, jer imam kucu na Krku, pogotovo kad sam bio mladji pa relacija Osijek-Rijeka s vlakom pa izlazak mal u Rijeku itd, mozda se promjenilo nesto u zadnjih 5 god jer nisam dugo bio na Krku al imam ove godine u planu opet mal na more 🙂

Genesis Javi se za pivkana kad budes na Krkanu za ljeto 😃