renda ne ne…nista preko kompjutera…imaju nekakvi shopovi preko kojih uzimam igre…

Zero znaju oni koji imaju switch..za modificirane konzole na razne nacine se mogu igre skinuti…jedan od nacina je preko kompjutera a postoje neki shopovi preko kojih uzimas ali nista ne placas nego samo skidas igre…

Najpopularniji postovi u posljednjih 7 dana:

1. @doktor1 | 16 glasova u Što ste zadnje kupili ili dobili?
    2. @Torgue | 15 glasova u Dijelim PC igre - Predbožićno 2024. izdanje
    3. @Deadwalker | 14 glasova u Indiana Jones and the Great Circle
    4. @klinjo | 13 glasova u Što ste zadnje kupili ili dobili?
    5. @Brijac | 12 glasova u Stari sivonja danas slavi 30. rođendan. Koja vam je najdraža uspomena s prvog PlayStationa?
    Ovaj post se automatski generira.

Nedjelja je. Kasnije ce padat kiša. 8 sati počinje sad. Ja se opremio danas za sve. Uzeo sam si optigrill elite ( @weky

:-* ) lepinje sir u listićima grill sauce i meso bacio u frizider i tjt.

Plus:

I onda kad dodjem doma lijepo malo se poigrati sa sinom pa POE2 bajooooo mojjjj

Da, nedelja… Vani hladno i oblačno.

Laganini, probudio se u 6, malo igro Alan Wake i sada nastavak slaganje…

doktor1 Gasi Alana Wakea, igranje ti uništava ovisnost o kockama.

Stavio u food for all video. Znači u svaki udario 4 sirića ona ementaler od presidenta. 2 gore 2 dolje. Između sira i kruha kap majo i bbq sauce. Oof.

doktor1

Hoće li ove godine bit premijera Lego stvaralaštva ili sljedeće?

Malo ti sporo to ide ali neka, laganica je ustvari i meni uživancija.

TITANXIS

Tri koraka i šest paketa kockica sam riješio; još devet koraka i nekih 18 paketa vrećica. Ali dolaze radni dani pa će se usporit.

Gaming ponekad pise bas lijepe price. Javio mi brat upravo

Zero Znači najveći adventski hit ove godine u ZG je otići na Dubai fritule od 11 eura?

Nadam se da ce iduce godine biti i neke za 30€ jer vidim da ljudi kupuju 😂

I bit će jer debili to kupuju.

buz

Isto kao i tu blizu mene, Čvarakfest na kojem prodaju kilu čvaraka za 30 (ima i onih koji su prodavali za 40) eura… I što je najgore, sve se razgrabi.

Sve čvarke i fritule koje se prodaju za više od 3 eura, nabijem na ******, isto kao i one koji to kupuju.

Ima kolegicu koja je stjuardesa i živi u Dubaiju inače. Morat ću je pitati jesu fritule bolje tamo ili ovdje kad ju sretnem.