Opet mi treba netko tko zna igre. Opet u potrazi za kompletiranjem originalnih izdanja igara iz djetinjstva.

Dakle shooter, igralo se na pc, iz prvog lica, i sjećam se da budeš zaražen sa nekim virusim i možeš se na kratko vrijeme pretvorit u neko čudovište i ubijat ta stvorenja god mode. I sjećam se da se većinu vremena igralo u špiljama. Bilo je varijacija tih stvorenja, neki su plazili po podu i imali velike ruke, neki su hodali na dvije noge itd itd, palila su se i neka jaja po tim špiljama (valjda, možda se krivo sjećam). Ugl to je to.

Hvala unaprijed.

Edit: igra je jako tamna i specijalni efekti su mislim većinom plavi mislim.

Torgue majke ti mile, jel postoji nešto što mogu dat toliko glupo objašnjenje da ti neznaš pogodit. Je, to je, ja nemogu. 🫠

Ja se mučim tjedan i pol dana, a on pogodi odmah. Neću više ni googlat nego tu direkt pitat.

Hvala 😄

oxi Nisam imao pojma, već mi je to prvo izbacio Google. Tj. Reddit temu gdje je osoba dala sličan opis kao ti. Ha-Ha-Ha

Čuo sam za igru, planiram ju jednom odigrat, al' nisam znao za ovo s virusom.

somethingwrong Prey (2006) također nisam igrao, ali znam da se odvija na nekakvom svemirskom brodu.

Al opet, Area 51 mi također ne izgleda kao da ima puno špilja, al @oxi je rekla da je to to pa tko sam ja da proturječim.

somethingwrong Ni ja. Ostalo mi je ono petljanje s gravitacijskim poljima i leveli na svemirskom brodu. I napucavanje koje i nije bilo bajno. Ipak, vrlo dobra i zanimljiva igra, drago mi da sam ju odigrao. Šteta što nismo dočekali direktni nastavak koji je i bio u planu, reboot uopće ne računam s obzirom da (koliko sam vidio) nema veze s originalom.

Zero reboot uopće ne računam s obzirom da (koliko sam vidio) nema veze s originalom.

Nepovezane su. Jedino dijele ime.

oxi nisam se ni sjetila chat gpt 🥲

Doslovce sam copy/pasteao tvoj text 😁. Vidiš da ni AI ne zna, ili ti je opis neprecizan Ha-Ha-Ha

chono

Ja bih osobno ovu Elden Ring, ali poznavajući tebe, ovu Half Life!

chono god damn it, pogledao sam u movie sekciju…

Giphy - ian mckellen GIF

Fenix malo sam izrigao u usta

minus anime na ekranu koji je mogao realno biti XBOX logo ovo je brutalno dobar job. Zamisli tek koliko je hladan taj ps5 pro 😃

fensisuperstar minus anime na ekranu koji je mogao realno biti XBOX logo

Xbox logo na ps5 pro buildu? Ok. Haha
              Da se potrudio mogao je i pc ubaciti u case,i sa capture card
              E to bi bila roba