Od sedam tjedana kolko traje vrtić naša klinka je bila sveukupno četri u vrtiću. Dva tjedna privikavanja, hopa, eto rotavirusa. Iz pelene joj letelo van ko iz pokvarenog hidranta. S tim da je i mene zarazila. Šest dana proljeva me razvaljivalo, tek četvrti dan počel pišati kroz pimpek. Sve kroz dupe. Umirali smo. Evo, sad je zakačila upalu uha i grla. Jer roditelji dovode svoju bolesnu djecu u vrtić. Kužim da nemaju kud pa ih onda ostave takve u vrtiću. I onda cirkus u svim grupama. Od ponedjeljka sam popodne i trebali ženini uskočit, al kak izgleda oni pokupili koronu. I sad smo u panici ko bude ih pokupil u školi i vrtiću, jer žena radi do 16h. Uglavnom, zabava.
Blebletaonica 3.0
- Uređivano
somethingwrong a mislim što ćeš, djeca će bit djeca
Meni je najžešće kad dođem kod njih pa se ispričava kako joj je kuća prljava, rekoh stara, da je čista ko iz časopisa, to bi već bilo nenormalno, logično da će bit nečeg ljepljivog po podu i po prekidačima za svjetla, da će bit mokro u WC-u, i zemlje i dlaka i kašice po zidovima i sline na kauču, pa imaš jednog bandita od 4 a jednog od 6
A i kuća je da se živi u njoj, ja koja nemam djece lickam, pa svejedno ima sranja po kući, neki dan brišem prašinu sa ormara prvi put ikad od kad smo uselili, stari moj, gore se razvili niži primati, našla četvrtu generaciju tri vrste kukaca, još neko paukovo gnjezdo u futroli za gitaru, nisam ni znala da imamo gitaru.
Najpopularniji postovi u posljednjih 7 dana:
- @densetsu | 19 glasova u Što ste zadnje kupili ili dobili?
- @renda | 13 glasova u Što ste zadnje kupili ili dobili?
- @famuluscaelum | 11 glasova u Što ste zadnje kupili ili dobili?
- @Deadwalker | 10 glasova u Što vam je uljepšalo dan?
- @prayer | 10 glasova u Steam sada i jasno potvrdio: Ne posjedujete igru koju “kupujete”
Ovaj post se automatski generira.
oxi nisam ni znala da imamo gitaru.
Kakvo smeće od čovjeka
Katastrofa grad, katastrofa ljudi, katastrofa mentalitet. Čast izuzecima naravno.
Lapane koji u tako malom gradu naručuju preko Wolta stvarno treba zamijeniti drugim stanovništvom.
A iskreno ja bi bija gladan ciliu smjenu pa se najeo kad smjena zvrsi nego jeo sa glovo/wolta.
Ali ono toliko pekara i svega na svakon kantunu tako da…
Fenix šta reć
Fenix prebacimo miting u taj birc, pa iza 11h ide demolition derby
Twinkle twinkle little star, sjedni @fensisuperstar na moj kar.