Isuse čak ni ja je pušim teoriju zavjera toliko.
Evo vam rabbit hole..melt your brain.q
Isuse čak ni ja je pušim teoriju zavjera toliko.
Evo vam rabbit hole..melt your brain.q
wooddiebone Gle stitrek ima youtube kanal:
Gle, poškaklji me da se nasmijem
wooddiebone dobar pokusaj kao i obicno van konteksta, ali kolega je pisao o bozanskim visim silama, priroda to nije, jer da je, imali bi animizam. Till next time.
Za video
chono u slobodno vrijeme štuješ Odina, priznaj heretiče
Božanske više sile su samo interpretacija pravih viših sila.
Svako si to objašnjava na svoj način.
Ili na način koji im nalažu djevci u haljinama
wooddiebone nisu, prouci malo tematiku.
@yakuza_stinger u slobodno vrijeme palim crkve
@Fenix odradeno!
Fenix Ajde jedan drugoga stavite na ignore jer zagađujete cijeli forum
Spomenutom clanu sam u više navrata zadnjih nekoliko mjeseci rekao da me stavi na ignore i da me ne taggira, ali konstantno taggira i provocira iz cista mira te zna biti nekulturan što se vidi u nekoliko jucerašnjih postova.
Ti kao moderator bi to trebao malo konkretnije upozoravati bez obzira da li ti je netko prijatelj, brat ili radni kolega…
Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana:
Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana:
Fenix Kad mi budeš davao plaću, može, moderirat ću vaša infantilna izdrkavanja. Odrastite
Onda ocito ne citaš i ne pratiš forum, navedeni clan je kod mene na ignore više od pola godine i ne odgovaram na njegove postove…on je taj koji me taggirao a receno mu je deset puta da to ne radi…ako ti to vidiš uz prijavljene postove onda ne dijeli krivnju ovog "konflikta" (izazvanog sa njegove strane) i na mene…upozori kad treba upozorit i onda nece bit problema
Genesis i cak da te on tagga u post,moras li covjeku odgovorit il ga mozes ignorirat?
Ignoriram ga više od pola godine, kada dođe do vrijeđanja onda prijavim post, jucer je sve opet zakuhano tako sto je navedeni clan opet poceo sa taggiranjem i vrijeđanjem, na kraju je dobro što se moderator oglasio jer se ovo vec proteže dugo.
Ovo je ko RE4.
Aha…. pa ti idi tam ljetovat.
chono nisu, prouci malo tematiku.
Znam dobro materiju .
Stare poganske religije su doslovno interpretacija prirode sa božanstvima koja predstavljaju aspekte prirode i okoline, ali i ove moderne monoteističke isto tako interpretiraju prirodu na svoj način.
Ti i ja ćemo reći da se klima planeta mijenja jer ga zagađujemo i overexploitamo, a netko drugi će reći da nas Bog kažnjava jer smo nemoralni i pokvareni.
Nijedna od te dvije izjave ne pobija drugu, samo je pitanje jesi religiozan ili ne.
wooddiebone poganstvo nije religija, pocnimo od toga da si u samom startu pogrijesio to je etiketa krscana, ne esencija sto su ti ljudi prakticirali.