Francek>klošar ihihihi

Kikiller ehhh…u Osijeku za takvu kvadraturu traze u prosjeku izmedju 50-85k€ dok ima jedan da trazi za 33m2 135k€

Genesis

Ma gledam da i po Osijeku divljaju cijene da, nadam se da te nekretnine neće nikad prodat.

Kikiller divljaju jer su ljudi iz ZG te s mora odlucili kupit nekretninu u OS jer im je preskupo u njihovom gradu. Nakon toga stave u najam i traze po 600€ mj….

Genesis Gdje su lupili takvu cifru; Gornji grad? Imam sličnu kvadraturu tamo, uskoro će na iznajmljivanje, samo još razmišljam po kojoj cijeni. Ali kontam 300 eura plus režije, ipak je na 5 minuta od svega što je relevantno u gradu.

Zero

Tko će ostat živit u Zg onda, nepalci i pakistanci?

Zero GG, sjenjak, jug 2 zna bit po 400€ i tako…bas su ljudi popizdili s tim cijenama najma, jos kad prodje ovaj porez za najam tu ce cifra otic jos gore….Ako imas fejs,pogledaj Stanovi Osijek grupu pa ces se nagledati 😁

Kikiller Samo takve i viđam kad dođem na Infogamer i piti s vama. Prije ste se žalili na Bosance i Dalmoše, eto vam sad još gore.🙃 Valjda će Možemovci uz porez na nekratnine omogućiti povoljniji smještaj za studente i mlade obitelji.

Genesis

Brutalno. Dok sam bio u OS za takvu kvadraturu za jednu osobu i komplet namješteno je bilo 250 eura max. Ovo je izmaklo kontroli, bez oba roditelja s barem 1000 eura svatko teško da se može i 1 student sa privatnim smještajem financirati.

Zero glavni argument je, ajde digni kredit, sredi i stavi u najam pa trazi samo 200€, nisam ja tu da ispunjavam drugima zelje i tako…

kod kupnje nekretnine sam se svega naslusao,nekima sam i direktno u facu rekao da nisu bas normalni ak nisu spremni pregovarat oko cijene, al eto i dan danas nakon 4 mjeseca i dalje drze cijenu i jos uvijek se prodaje…

Danas sam prešao u drugi kamp. Sad sam u vešeraju, sortiram robu. Polomio sam kičmu slomio pičku :-D jos sam pokiso čitav.

Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @Fetty | 86
                2. @StarFox_N | 80
                3. @champion1 | 75
                4. @klinjo | 68
                5. @stitrek | 60
                6. @TITANXIS | 44
                7. @Torgue | 44
                8. @milicevic87 | 41
                9. @pravednik | 40
                10. @ZigguratVertigo | 39
                11. @fensisuperstar | 31
                12. @herc | 29
                13. @Genesis | 28
                14. @Fenix | 26
                15. @Flipper | 24

Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @klinjo | 110
                2. @Fetty | 93
                3. @champion1 | 86
                4. @fensisuperstar | 82
                5. @Torgue | 63
                6. @Genesis | 57
                7. @StarFox_N | 50
                8. @DarkPunisher | 43
                9. @Zero | 41
                10. @Flipper | 39
                11. @pravednik | 34
                12. @Brijac | 34
                13. @Heat | 30
                14. @stitrek | 29
                15. @chono | 28
                Ovaj post se generirao automatski.

Zašao Nigerizam i na naše prostore.

Mislim da se u Bejha ne bi lijepo proveo.

Dobio bi auspuh od Golfa dvojke po leđima i prije nego bi mu palo na pamet glumiti majmuna kao što glumi po Americi.