fensisuperstar Asmonbald
Blebletaonica 3.0
Francek>klošar ihihihi
baldsmongold
šta se događa po zagrebu, wtf je ovo i slični oglasi u podnožju:
https://www.njuskalo.hr/nekretnine/stan-zagreb-donji-grad-bogisiceva-24.00-m2-1-sob-oglas-43835168
Kikiller Samo takve i viđam kad dođem na Infogamer i piti s vama. Prije ste se žalili na Bosance i Dalmoše, eto vam sad još gore. Valjda će Možemovci uz porez na nekratnine omogućiti povoljniji smještaj za studente i mlade obitelji.
Brutalno. Dok sam bio u OS za takvu kvadraturu za jednu osobu i komplet namješteno je bilo 250 eura max. Ovo je izmaklo kontroli, bez oba roditelja s barem 1000 eura svatko teško da se može i 1 student sa privatnim smještajem financirati.
Zero glavni argument je, ajde digni kredit, sredi i stavi u najam pa trazi samo 200€, nisam ja tu da ispunjavam drugima zelje i tako…
kod kupnje nekretnine sam se svega naslusao,nekima sam i direktno u facu rekao da nisu bas normalni ak nisu spremni pregovarat oko cijene, al eto i dan danas nakon 4 mjeseca i dalje drze cijenu i jos uvijek se prodaje…
Danas sam prešao u drugi kamp. Sad sam u vešeraju, sortiram robu. Polomio sam kičmu slomio pičku :-D jos sam pokiso čitav.
fensisuperstar u kojem si kampu sada? Isto u Vrsaru?
sandidam u lanterni. Tu sam do kraja mjeseca
Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana:
- @Fetty | 86
- @StarFox_N | 80
- @champion1 | 75
- @klinjo | 68
- @stitrek | 60
- @TITANXIS | 44
- @Torgue | 44
- @milicevic87 | 41
- @pravednik | 40
- @ZigguratVertigo | 39
- @fensisuperstar | 31
- @herc | 29
- @Genesis | 28
- @Fenix | 26
- @Flipper | 24
Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana:
- @klinjo | 110
- @Fetty | 93
- @champion1 | 86
- @fensisuperstar | 82
- @Torgue | 63
- @Genesis | 57
- @StarFox_N | 50
- @DarkPunisher | 43
- @Zero | 41
- @Flipper | 39
- @pravednik | 34
- @Brijac | 34
- @Heat | 30
- @stitrek | 29
- @chono | 28
Ovaj post se generirao automatski.
Zašao Nigerizam i na naše prostore.
Mislim da se u Bejha ne bi lijepo proveo.
Dobio bi auspuh od Golfa dvojke po leđima i prije nego bi mu palo na pamet glumiti majmuna kao što glumi po Americi.