Blebletaonica 3.0
Ne sekiraj se
Sekiro: Franjo dies twice.
Gledajući je ovako i smatram da je ta sjekira zapravo namjenjena ljutitim fanovima Francekovog HDZ-a jer su ovi sad predstavnici i oni prije njih nakon njegove smrti oskrnavili tu stranku do maksimuma.
Malo je ipak preveč dat tih 75 eura za tu igračku.
Samo FFA sjekira. Na rubu oštrice slika asmongolda.
Svi ste zaraženi.
yakuza_stinger jedino ako ti nije do zivota
fensisuperstar Asmonbald
Francek>klošar ihihihi
baldsmongold
šta se događa po zagrebu, wtf je ovo i slični oglasi u podnožju:
https://www.njuskalo.hr/nekretnine/stan-zagreb-donji-grad-bogisiceva-24.00-m2-1-sob-oglas-43835168
Kikiller Samo takve i viđam kad dođem na Infogamer i piti s vama. Prije ste se žalili na Bosance i Dalmoše, eto vam sad još gore. Valjda će Možemovci uz porez na nekratnine omogućiti povoljniji smještaj za studente i mlade obitelji.
Brutalno. Dok sam bio u OS za takvu kvadraturu za jednu osobu i komplet namješteno je bilo 250 eura max. Ovo je izmaklo kontroli, bez oba roditelja s barem 1000 eura svatko teško da se može i 1 student sa privatnim smještajem financirati.
Zero glavni argument je, ajde digni kredit, sredi i stavi u najam pa trazi samo 200€, nisam ja tu da ispunjavam drugima zelje i tako…
kod kupnje nekretnine sam se svega naslusao,nekima sam i direktno u facu rekao da nisu bas normalni ak nisu spremni pregovarat oko cijene, al eto i dan danas nakon 4 mjeseca i dalje drze cijenu i jos uvijek se prodaje…
Danas sam prešao u drugi kamp. Sad sam u vešeraju, sortiram robu. Polomio sam kičmu slomio pičku :-D jos sam pokiso čitav.
fensisuperstar u kojem si kampu sada? Isto u Vrsaru?