• Gaming Vijesti
  • Poskupljuje Game Pass, standardni na Xboxu bez day one igara

Genesis nadjite prijatelja koji radi u MSu i imate GP ultimate za 70€

Nemas ti prijatelje nigdi kamoli u MS-u

Istu foru nam je pokusao prodati @Tuhy da ima prijatelje pa su to bili njegovi kolege koji su na kraju rjesili da mu se zatvori ducan samo da se maknu od njega.

A drugi prijatelji koje je nabrajalo si mu na kraju bili brat i tata.

Neznan cuj se sa njim pa budite frendovi da ne morate lagati više

Da ukinu placanje online igranja kroz preplate, propali bi i GP i PS+ toliko o tome koliko ove preplate valjaju i koliko ih ljudi zele…

Genesis Miro jesi siguran? jesi spreman na neku okladu? 😁

Nemoj mi te Americke fore prodavati

Tako oni iznajme nekog da mu je frend/kum

Puno filmove gledas

🤣🤣🤣🤣

Miro lagao sam te… 78€ sam platio 🤣

ugl ima MS ecompany stranica, pozovu te kao family and friends i ima oko 300€ mjesecni limit da trosi sto zeli jer je sve preko 50% popusta 🙂

Genesis

Ne daj im pass(ove), ionako i previše hvale Gejpass. Vrijeme je da za to počnu i plaćati skoro pa realnu cijenu.💩

Genesis prepišem PS5 na tebe, kolekciju autića i modela(malo većih autića, ne tete modeli iz Milana), ženin auto...samo da upadnemo u tu obitelj.

Genesis ugl ima MS ecompany stranica, pozovu te kao family and friends i ima oko 300€ mjesecni limit da trosi sto zeli jer je sve preko 50% popusta

Uglavnom moga si odma reci da bi tija da ti budemo prijatelji i da odemo skupa kao prijatelji na MS.

To nije problem

Nisan ni Tuhya odbio necu ni tebe

Flipper da radim u MSu rado bih, ovako mi frend rijesio pa ne mogu previse utjecat na to da sad stalno nekom nest kupujem =/

8 dana kasnije

Microsoft je sinonim za degradaciju.

Torgue svakako su u pravu. Vuku poteze koje smo znali da će vući, na koje se upozoravalo, koji su i jedini logični, a koje su insuinirali (da ne kažem lagali) da neće radit samo da se dobije zeleno svijetlo. Sad je gotovo.

I da ne govorim da su pritom ucijenili čitavi jednu zemlju da će povući poslovanje. A danas smo svi svjedočili što se dogodi i kako planeta praktički stane bez jednog njihovog proizvoda i koliko je svijet ovisan o njemu.

Microsoft jeste jedna od najogavnijih firmi svih vremena. Medjutim da druge imaju monopol i moć kao M$, bile bi apsolutno isto sranje.

Je, imas pravo, otkad je Xboxa evo Nintendo spustio cijene i ne drzi ih vise, a sony nije podigao svoje. Oh wait.

Ovakax xbox nikom ne moze pomoc.

foggy normalno da može, uzmeš game pass i igraš day one naslove za 12 eura mjesečno. Na konzoli je koji euro skuplje ali konzola je jeftinija. Ako isporuče glasine da na buduću konzolu idu windows aplikacije napravili su sve kaj su trebali.

Konzola za male pare i igranje do mile volje bez kupovine igara. Malo skuplje od šugavog netflixa

Sterlok Mislim da nisi shvatio poantu mog posta. Vise je bila usmjerena na konkurenciju i kak ih xbox potice da budu bolji i pristupacniji (a sve su gori)

Shvatio sam, konkurencija koju ne mislim nikada koristiti bi trebala smanjiti cijenu na mojoj omiljenoj kompaniji.

Osim sta tvoja omiljena kompanija isto dize cijene. Win win.

foggy je dva eura su poskupili i dodali COD koji na tvojoj omiljenoj kompaniji treba platiti 70 eura plus online pretplatu da bi ga igrao.