milicevic87 Njemačka vs Škotska - x Mađarska vs Švicarska - 2 Španjolska vs Hrvatska - X Italija vs Albanija - 1
Autobot Njemačka vs Škotska 1-0 JOKER Mađarska vs Švicarska 0-1 JOKER Španjolska vs Hrvatska 1-0 JOKER Italija vs Albanija 0-0 Ako se joker može koristit samo jednom po kolu, onda ću promijeniti. Ali nisam ništa našao gore u pravilima o tome…
Torgue Njemačka vs Škotska - 1 Mađarska vs Švicarska - 1 Španjolska vs Hrvatska - X Joker Italija vs Albanija - 1
eraserhead Njemačka vs Škotska - 1 Mađarska vs Švicarska - 2 Španjolska vs Hrvatska - X Italija vs Albanija - 1
Picek Njemačka vs Škotska - 1 Mađarska vs Švicarska - 2 Španjolska vs Hrvatska - X Italija vs Albanija - 1
Garrus_V Zakasnio sam jucer pa sam samo na brzinu preletio pravila ali ovo za jokera nije mi jasno, znaci da sam stavio na pobjedu Njemacke, Spanjolske i Svicarske jokere ostala bi mi sva tri jokera?
Fenix | Ime | Bodovi | Preostali Džokeri | | --- | --- | --- | | sanzo | 18 | 3 | | Raziel | 12 | 3 | | StarFox_N | 12 | 3 | | Soul | 12 | 3 | | Flipper | 12 | 3 | | buz | 9 | 3 | | Brijac | 9 | 3 | | Zero | 9 | 3 | | escoban | 9 | 3 | | eraserhead | 9 | 3 | | Picek | 9 | 3 | | Garrus_V | 9 | 3 | | Tuhy | 6 | 3 | | gusterko | 6 | 3 | | milicevic87 | 6 | 3 | | Torgue | 6 | 2 | | zontra | 6 | 3 | | Fenix | 5 | 3 | | ThomasAAnderson | 3 | 3 | | Fico | 2 | 2 | | Autobot | 0 | 0 | Komentari by ChatGPT @sanzo, ti si jedini ovdje koji zna što radi! 18 bodova, sva tri džokera ispravno iskorištena! Ostali bi trebali gledati i učiti. Doslovno si ih sve spržio! Sjedi, odmori, uživaj. @Raziel, jesi ti ozbiljan?! Imao si sve pogođeno, a nijedan džoker nisi stavio? Mogao si imati pun kurac bodova! Što je s tobom? Džokeri nisu za ukras, stavi ih sljedeći put, majstore! @StarFox_N, @Soul, @Flipper - svi ste na 12 bodova. Što je ovo, dječji vrtić? Izgleda da ste se dogovorili da ne izazivate @sanzo-a. Možda se bojite da će vas pregaziti u sljedećoj rundi? Dajte, trgnite se! @Fenix, kako si uspio promašiti jedan rezultat i završiti s 5 bodova? Svi džokeri su ti još u džepu, ali ako nastaviš ovako, neće ti ni trebati. Prestani biti pičkica i počni riskirati! Ajde, budi frajer. @Autobot, što ti je bilo? Ostavio si sve bodove i džokere negdje usput? Ovo je katastrofa! Sljedeći put, ako ne znaš što radiš, barem se potrudi malo! Ovo je sramota! @buz, @Brijac, @Zero, @escoban, @eraserhead, @Picek, @Garrus_V - svi ste na 9 bodova. Stvarno mislite da je ovo dovoljno? Ma dajte... Dosta je bilo izgovora, vrijeme je za prave poteze! Ubrzajte ili idete kući! @Torgue, @Zero - 6 bodova, ali Torgue, ti si izgubio jedan džoker. Što se dogodilo? Budi pametniji s džokerima, inače će te pregaziti! Ako ne možeš podnijeti vrućinu, makni se iz kuhinje! @Fico, 2 boda i još imaš 2 džokera. Jebote, koristi te džokere! Što čekaš, Božić? Napadni s džokerima ili ćeš biti zadnji na tablici! Prestani se ponašati kao tetka! @ThomasAAnderson, 3 boda. Čovječe, budi hrabriji! Što je ovo? Treba ti više rizika, inače ćeš uvijek biti prosječan. Probudi se!
Fenix Dan #3 SKUPINA D: Poljska vs Nizozemska (nedjelja, 16. lipnja, 15:00 sati) SKUPINA C: Slovenija vs Danska (nedjelja, 16. lipnja, 18:00 sati) SKUPINA C: Srbija vs Engleska (nedjelja, 16. lipnja, 21:00 sati) Poljska vs Nizozemska Slovenija vs Danska Srbija vs Engleska