sanzo Njemačka vs Škotska - 1 i stavljam džoker Mađarska vs Švicarska - 2 i stavljam džoker Španjolska vs Hrvatska - 1 Italija vs Albanija - 1 i stavljam džoker
StarFox_N Njemačka vs Škotska - 1 i stavljam Đoker Mađarska vs Švicarska - 2 Španjolska vs Hrvatska - X Italija vs Albanija - 1
escoban Njemačka vs Škotska - 1 i stavljam Đoker Mađarska vs Švicarska - 1 Španjolska vs Hrvatska - 2 Italija vs Albanija - 1
ThomasAAnderson Njemačka vs Škotska - 1 Mađarska vs Švicarska - X Španjolska vs Hrvatska - X Italija vs Albanija - 2
gusterko Njemačka vs Škotska - x Mađarska vs Švicarska -1 Španjolska vs Hrvatska - 1 Italija vs Albanija-1
Soul Njemačka vs Škotska - 1 Mađarska vs Švicarska - 2 Španjolska vs Hrvatska - 1 Italija vs Albanija - 1 @Raziel sigurno ima opet neke dojave, prepisite dok mozete 🤣
Flipper Njemačka vs Škotska - 1 i stavljam džoker Mađarska vs Švicarska - 2 Španjolska vs Hrvatska - X Italija vs Albanija - 1
milicevic87 Njemačka vs Škotska - x Mađarska vs Švicarska - 2 Španjolska vs Hrvatska - X Italija vs Albanija - 1
Autobot Njemačka vs Škotska 1-0 JOKER Mađarska vs Švicarska 0-1 JOKER Španjolska vs Hrvatska 1-0 JOKER Italija vs Albanija 0-0 Ako se joker može koristit samo jednom po kolu, onda ću promijeniti. Ali nisam ništa našao gore u pravilima o tome…
Torgue Njemačka vs Škotska - 1 Mađarska vs Švicarska - 1 Španjolska vs Hrvatska - X Joker Italija vs Albanija - 1
eraserhead Njemačka vs Škotska - 1 Mađarska vs Švicarska - 2 Španjolska vs Hrvatska - X Italija vs Albanija - 1
Picek Njemačka vs Škotska - 1 Mađarska vs Švicarska - 2 Španjolska vs Hrvatska - X Italija vs Albanija - 1
Garrus_V Zakasnio sam jucer pa sam samo na brzinu preletio pravila ali ovo za jokera nije mi jasno, znaci da sam stavio na pobjedu Njemacke, Spanjolske i Svicarske jokere ostala bi mi sva tri jokera?