Raziel @Fenix na tablici mi je oduzet jedan Joker. Iskoristen je na pobjedu Spanije, i treba mi se vratiti natrag. Slovačka vs Ukrajina 1 Poljska vs Austrija 2 Nizozemska vs Francuska X
Fenix Soul starfox 100% ima 57 ne, ima 54 i dzoker manje Raziel i ne samo to Torgue popravljeno Flipper tocno milicevic87 tocno Tablica je azurirana Zero na 27 i @Garrus_V smo malo precijenili @gusterko vratio dzokera
Torgue Meni je također oduzet zadnji Joker Slovačka vs Ukrajina 1 Poljska vs Austrija 2 Nizozemska vs Francuska 1
Flipper Meni jokeri pašu, ali fali mi 3 boda. That said, koga jebe. Slovačka vs Ukrajina - 1 Poljska vs Austrija - 1:1 Nizozemska vs Francuska 2 joker zadnji
Zero Fenix Kako sam s 36 dospio na 24 boda?🙈 Slovačka vs Ukrajina - 1 Poljska vs Austrija 1:1 Nizozemska vs Francuska 1:3
Flipper Meni fali 6 bodova. Sad sam gledao sve od zadnja 2 kola. Imao sam 36 boda na zadnjoj tablici i skupio sam još 12. Znači na 48 sam, a ne 42 boda. Lopovski AI-ovi.
sanzo Fenix Meni je ukrao 9. Ovaj je veći lopov od gordona 😃 Slovačka vs Ukrajina x Poljska vs Austrija 2 Nizozemska vs Francuska 2
Soul Fenix Starfox i ja smo cijelo vrijeme imali isto, mislim da smo skoro sve parove isto igrali. Zato mi bilo cudno, pa reko da pregledam. Mislio sam da i @Brijac ima 54, ako si prekontrolirao mora da sam se zajebo za 3 kod njega.