Tzereen Idem se i ja igrat pa kud puklo 😁 Slovenija - Srbija - 1 (joker) Danska - Engleska - 2 (joker) Španjolska - Italija - X (joker)
milicevic87 Tzereen Idem se i ja igrat pa kud puklo 😁 Slovenija - Srbija - 1 (joker) Danska - Engleska - 2 (joker) Španjolska - Italija - X (joker) Bolje nemoj. U jednom potezu sva tri jokera izgubio 🤣
Zero Pa jbt led više i neriješeni rezultati, ajde da i Italija- Španjolska tako završi pa da barem nešto izvučem. Mislim da ću početi Fenixa kopirati, Sanzo više ne trendira.🤣
Brijac Soul Slovenija vs Srbija - X Danska vs Engleska - X Španjolska vs Italija - X StarFox_N Slovenija vs Srbija - X Danska vs Engleska - X Španjolska vs Italija - X Ajmo i zadnja hehe
Fenix Morao sam počet učit Phyton kad nas je Gordon iznevjerio. Ispod je tablica, ali svejedno provjerite svoje @StarFox_N i @Garrus_V Dan 8 Slovačka vs Ukrajina Poljska vs Austrija Nizozemska vs Francuska
Zero Fenix Kako sam s 36 dospio na 24 boda?🙈 Slovačka vs Ukrajina - 1 Poljska vs Austrija 1:1 Nizozemska vs Francuska 1:3
Soul Mislim da dobar dio vrha nije tocan… Onako nabrzinu sam preletio TOP5, trebalo bi vise nas dijelit to prvo mjesto sa 54 boda, nitko nema 57. Ako treba razradim ja tu listu za vikend, po danima, da bude preglednije. Samo onda zbrojimo na kraju i to je to. Slovačka vs Ukrajina - 1 Poljska vs Austrija - X Nizozemska vs Francuska - X
Fenix Soul starfox 100% ima 57 ne, ima 54 i dzoker manje Raziel i ne samo to Torgue popravljeno Flipper tocno milicevic87 tocno Tablica je azurirana Zero na 27 i @Garrus_V smo malo precijenili @gusterko vratio dzokera
Raziel @Fenix na tablici mi je oduzet jedan Joker. Iskoristen je na pobjedu Spanije, i treba mi se vratiti natrag. Slovačka vs Ukrajina 1 Poljska vs Austrija 2 Nizozemska vs Francuska X
Torgue Meni je također oduzet zadnji Joker Slovačka vs Ukrajina 1 Poljska vs Austrija 2 Nizozemska vs Francuska 1
Flipper Meni jokeri pašu, ali fali mi 3 boda. That said, koga jebe. Slovačka vs Ukrajina - 1 Poljska vs Austrija - 1:1 Nizozemska vs Francuska 2 joker zadnji
Flipper Meni fali 6 bodova. Sad sam gledao sve od zadnja 2 kola. Imao sam 36 boda na zadnjoj tablici i skupio sam još 12. Znači na 48 sam, a ne 42 boda. Lopovski AI-ovi.