Ne mislim tematikom ili na sta si mozda pomislio nego ukupnom "tezinom" djela od misija, side misija, price, likova, dijaloga, detalja itd. Ok glavni lik nije SS ikonografija već seljak a univerzalna popularnost je izostala jer je KCD tvrd orah i teško ga je voljeti od strane ljubitelja površnog doživljaja kakav sam i sam prečesto.
foggy Da je bolji onda bi on osvojio nagrade
Vjerujem da se šališ a stavio si i smajlije…
foggy Nekad koliko cega mozes raditi u igri ne mora znacit da je to i neki kriterij da je igra i bolja. Da Zelda nema durability na oruzju meni bi znacilo puno, a kad cujem da sam ovisan i o hrani u ovoj igri, automatski mi se ne da. Neke su mi stvari nepotrebne, kao gore nabrojane
Ne hvalim koliko cega mozes raditi, vecinom to prezirem jer ne znaju to prirodno uvezati u igru vec prave smor poput ToTka koji je postao fetch kvestara od koje sam odustao na 70-80% igre.
foggy Nitko se ne usporedjuje, velim, glupo je to raditi. Niti jednu igru koja me izula ne bi usporedio, jer takve kvalitete su dio tih igara i svaka je ona posebna na svoj nacin…
Jel mi bolji Clair ili Persona 5? Bio bih lud da ih idem stavljat u isti kos.
Nije glupo, obe su igre (ne poredimo katalizator i papuču) a kontext je bitan, npr ovdje GOTY.
Btw personu ne bi igrao na Golom otoku 🫣
DarkPunisher Zamisli dodes s posla doma oces se opustit i onda imas posao u igri, aj u k 😃
Slažem se, ali ovaj je tako fino i prirodno složen u logičnu i prezanimljivu cjelinu da ti nisi ni svjestan svoje nesvjesti. 🥳 Igra je teška za ljubitelje mazlumanja ali ako upregneš intelekt i logiku igra ide kao biciklo.