doctorfreak pa svijet sam po sebi je jako pregledan, unutar levela mi se struktura ne svidja uvijek, cesto se dva puta toliko granaju da odem jednim pa ne odem do kraja jer mislim da cu na drugom nesto propustiti i vracam se ko ludjak po nekoliko puta. Recimo kao primjer, kad sam prvi put pristupio Renoirovoj vili s Maelle nije nista bilo osim zastave ispred vile, kad me je pretukao, s desne strane od zastave kao da se stvorio put i pomislio sam ok, mozda ni ne mogu pobijediti Renoira pa trebam tu ici dalje, ali nisam htio ici prije nego jos koji put probam, no kako sam vec u drugom pokusaju bio relativno blizu da ga pobijedim znao sam da ga moram dobiti, pa cu poslije tu ici nakon borbe. Jbg kad sam ga rijesio, nije bilo vise mogucnosti da pokupim ako je tu ista bilo.
Hocu reci kad god mi se otvore dva patha za dalje imam FOMO.
Enemyji mi ne smetaju, to u rpg-u ocekujem i rijetko koji encounter i zaobilazim.
escoban ugasio u boss borbi u kojoj sam se mucio jer sam mislio da mi je distraction, inace je uvijek upaljena. Ne vidim problem.
Nadjem ja tu i tamo neke stvari koje mi nisu mozda bas 100% po gustu, ali to su zaista sitnice, igra mi je napominjem jos jednom, za sada jos uvijek 10/10.