Clair Obscur: Expedition 33
Jel ima neka stilbuc varijanta?? Baš bi ovo uzeo
- Uređivano
- Uređivano
solidmerlin Kako vi stignete sve nove igre odma igrati? Backlog, obaveze, proljece?
Ak ti krenem pisat što sve kroz dan stignem napravit, nećeš mi vjerovat. Organizacija, za mene osobno. I nekad manje spavanja, makar nisam kratio dugo već, i sve stignem.
- Uređivano
foggy Svaka cast. Isti sam. Samo ne volim do kasno igrati. Bice da mene proljece vuce na vanjske aktivnosti plus poslovi, pa i kad imam vremena, nemam volje. To je to.
Ovo ne vjerujem da cu igrati prije 9 ili 10og mjeseca…
Nego moje pitanje je za backlogaše. Prvo nove igrate a stare gurate da budu jos starije?
Uzeo deluxe na storeu jer nema ovih boljih izdanja više nigdi pa jebiga
Sutra bi moga krenuti
Tek sam zadnjih par dana krenuo proučavati igru.
Ne mogu vjerovati koliko dobro izgleda i čini se inovativno u moru razno raznih copy/paste igara.
Svi ste ovdje oduševljeni. Imam backlog ali čak sam u iskušenju da kupim da podržim ljude + cijena je sasvim okej.
Svaka čast!
Pocel igru, ne kuzim, ne kuzim od kud se ovo stvorilo, fakat je sve savrseno, od atmosfere, gameplaya, vizuala pa do te predivne, jedinstvene, srcedrapajuce glazbe, kakvi vokali, klavir, strasne skladbe. Imam osjecaj da igram najbolju igru iz 2010ih i to mislim u najboljem mogucem smislu.
Ukoliko želite kupiti soundtrack (8 £):
- Uređivano
Igra je sve manje linearna a i dalje je linearna (govorim to u najpozitivnijem smislu). Nije sve samo drama, igra ima i odličan humor. Fajtovi su do sada svi bili drugačiji i zabavni, napadi su odlični i jedino što malo iskače je taj brightness. Ovi mogu bit uzor velikim korporacijama, napravili su igru kakvu sam čekao svako malo, a nitko ju nije isporučio.
Peremo dalje.
- Uređivano
foggy Igra je sve manje linearna a i dalje je linearna
Baš sam to došao napisati. Uvijek ima neko račvanje, neka špilja, neki skriveni item.
Dizajn neprijatelja je za svaku pohvalu. Odlično su ih osmislili i baš imaju neki svoj poseban, apstraktni štih.
K tome, voice acting je maestralan.
Moram se pohvaliti, parry ide puno bolje. Jednom kad se uhvati ritam i kad vidite na koji način neprijatelji napadaju biva puno lakše.
Baš igretina i pol.
kabegami Je, i to sto mozes dodge parry itd (da ne spoilam) je odlicno. Cini mi se da je mapa ogromna, a evo malo kad sam istrazio i druge lokacije skuzio sam da stvarno ima svega.
Voice acting i opcenito gluma je top tier, kuzi se da nije god of war razina produkcije, ali toliko karaktera u svemu ima da ove neke minuse uopce ne vidim.
Prvi town…. , znaci urnebes. Kak dobro napisani razgovori i random npc brije. Konacno sa gustom pricam sa svima, zelim sve znat.
foggy Cini mi se da je mapa ogromna
World map baš daje osjećaj open worlda nalik na stare rpg naslove. Besciljno sam trčkarao uokolo i ništa nisam napravio, ali baš mi je bilo zabavno zaviriti u svaki kutak.
foggy Kak dobro napisani razgovori i random npc brije.
Ovo me najviše iznenadilo. Kako je svijet živ a svaki stanovnik živopisan. Ovako se gradi svijet.
Jesi skužio da skoro svaka lokacija ima svoju borbenu temu? Čudo od muzike!
- Uređivano
kabegami Jesi skužio da skoro svaka lokacija ima svoju borbenu temu? Čudo od muzike
Sick, ima jedna vesela sad kraj sela, stao sam u fajtu da se izvrti par puta. Ak nis, ovo je najbolji ost unazad ohoho, bas teska remek djela svako malo. Nema jedne trake koja mi nije skoro savrsena. Cudo
Zadnjih tjedan dana imam toliko obaveza da ni ne stignem upaliti konzolu.
Tek jučer sam uspio izdvojiti sat vremena i odigrao uvod.
Moram priznati da nisam mogao ostati ravnodušan ( Sophie i Gommage ).
Priča, muzika, art… Iako je to samo uvod prvi dojmovi jako dobri.
Jedva čekam večeras nastaviti.
Koji su kurac ovi napravili, nisam mogao spavat i sve je prica bolja, lokacije i fajtanje mi je jos sad bolje i samo me zanima jel takav pacing do kraja. Ako je, svaka ocjena je opravdana.
@Miro me uplasio s tim qte i parryjem, a to mi najbolji dio combata. Vise ne znam kak cu nazad nakon ovog u regularni turn based Do sada skoro nikakvih ponavljanja, fajtovi su sve na svijetu.
Predivna igra, neopisivo puna duse.
Moderni jrpg za odrasle, cak je jedino turn based fajt sto bi moglo neke odbit, ali sugerirao bih vam da pregrizete jer ni taj dio nije klasican nego nesto sto bi se stvarno mnogima moglo svidjet, svaka im jebena cast.
- Uređivano
foggy me uplasio s tim qte i parryjem
QTE uopće nije toliko strašan, a parry i dodge legnu kada naučiš napade. Imaju svojevrstan ritam, nisu random.
foggy prica
Priča je tako dobra! Uopće ne znam u kojem bi smjeru mogli otići ali točno vuče na daljnje igranje. Izuzetno unikatan način pričanja.
Inače, archnemesis Francois me nasmijao pošteno. Najlegendarnija svađa susjeda koju sam vidio.
Za igru koja nosi takav tužan, melankoličan ton, humor je vrhunski.
Također, svaki npc ima osobnost… čudo od igre.
- Uređivano
Ja nisam fan borbe na poteze i u globalu izbjegavam takve igre jer mi je monotona takva borba, ali tu, tu aktivno sudjelujes cijelo vrijeme i tako je jebebo zarazno i zabavno da se nadam da budu od sada sve igre u zanru imale takvu borbu.
Tesko je ugasit igru, a oci krvare.
I da, kak nitko ne kometira da je Gustav isti Pattinson, znaci pljunuti.