solidmerlin Ruku na srce na forumu smo, svatko moze lupetati sto zeli, trebali bi svi bit razumljiviji i ne kacit se jedni na druge toliko.
Nema sanse da svima sve isto pase, ali tako je to cijeli zivot, uvijek ce bit neke podjele i vece i manje ljubavi.
Znam da ti svasta odigras, u pocetku mi je to bilo super jer rijetko nadjem ljude koji su posvuda i s kojima mozes o puno toga, ali imas i ti svoje mentalne gimnastike i nastupe gdje bespotrebno omalovazavas zanrove i odredjena misljenja. Imas svoje kriterije, i to je ok, ne pada mi na pamet nesto predlagat, niti jesam, znas sam sto zelis i volis i nema jednostavnijeg recepta.
S puno toga se ne slazem s tobom, ali dok odgovaras normalno kao ovdje, nemam s tim problema. Ja kao i svi imam svoju perspektivu i iskustva i to iznesem, na mene je Clair ostavio jako snazan dojam i zaledim se svaki put kad cujem bilo koju stvar iz igre, sjetim se svega i sjetim se koliko sam uzivao. Zato nemam nikakav problem za sve pobrane nagrade, a i ekipa je bas super, drago mi je zbog njih neopisivo.
S druge strane ovi cesi sami sebe zakopavaju koliko su salty nakon nagrada.