Tzereen foggy slažem se. Izgleda baš dobro. Napaljen sam sad malo na te akcijske nakon stellar bladea.
Tuhy Perverzija. Instant prešlo u jednu od najiščekivanijih igara. Kako ga je drugi boss one shoto 😆.
Tuhy Novi post, da se vidi trailer 😃 Vid tutorijala i više kombinacija sa comboima ala Ninja Gaiden 🤩 To mi daj, a ne nasumce lupanje po kvadratu. Stellar Blade naučio, čini se i Phantom Blade.
renda Bolesno dobro izgleda, to je trebal biti glavni fokus Sony showcasea, a ne ona multiplayer sranja. Ovo je cisti day one.
TITANXIS Nije nimalo loša ovako sudeći po traileru. Ima trenutaka kada mi pašu ovakve samurajske igre u kojima sjećeš sve tko ti stane na put. Sve ovisi o trenutnom raspoloženju. Volim horor videoigre od malena a ima dana kada su mi ogavne i želim nešto lakše i svjetlije.
maverick Fantastično izgleda. Samo stvarno je vrijeme za pro verziju konzole jer vidi se da reza pada valjda na 720p. Ovo je baš neki miks Sekira/Bayonetta i lajkam.
kabegami Tuhy Uff ovo baš izgleda dobro. Animacije borbe su prvoklasne. Kakav flow. Ponavljam, fali mi ovakvih klasičnih hack n' slash igara i treba mi ovo ŠTO PRIJE!
Snakedoc Tuhy nekak imam feeling da ne bude novog Ninja Guidena. Općenito Koei Tecmo i Team Ninja moraju promijeniti Engine i malo se modernizirati. Sve zadnje igre im malo kaskaju. Zapeli su u PS3 eri. Pogledaj samo Ronina. Inace se mi u top 3 studija, ali sad mi bas kaskaju. Volio bi i Ninja Guiden i Dead Or Alive, može biti i spinoff iz tog serijala 🔥