Tuhy nekak imam feeling da ne bude novog Ninja Guidena. Općenito Koei Tecmo i Team Ninja moraju promijeniti Engine i malo se modernizirati. Sve zadnje igre im malo kaskaju. Zapeli su u PS3 eri. Pogledaj samo Ronina.

Inace se mi u top 3 studija, ali sad mi bas kaskaju. Volio bi i Ninja Guiden i Dead Or Alive, može biti i spinoff iz tog serijala 🔥

Dead or Alive, ali uz konzultaciju sa Sweet Baby Inc

3 mjeseci kasnije
    • foggy

•  
      •  
      •  
      •  

@Zero Sto vele u tvom taboru, hoce bit roba? Ipak je ovo tvoja igra

foggy Vele da će biti 7/10 igra, dopušteno odstupanje od plus/minus 1.

solidmerlin Pa Zero je baš in u zadnje vrijeme. U Japanu ako nemaš barem jednu igru u franšizi koja ima Zero u naslovu onda to nije to i nisi level legendary dev.

Još kad bi grunuli release date nakon trailera.

I neko Steelbook izdanje…

Pin page

Očekujem izlazak pred kraj ove godine. Veselim se novom traileru.

Najocekivanija igra ove godine, zgleda tolko dobro da ne vjerujem da je pravo

DarkPunisher zgleda tolko dobro da ne vjerujem da je pravo

Bas to. Predobro izgleda. DMC meets Sekiro, pa jel može bolje?!

Tuhy

Ufff ovo bome jedva čekam. Izgleda stvarno dobro!

8 dana kasnije
          • Uređivano

Znači, jebeni vrh.

Na prvu totalno "neatraktivan" boss, a fight i koreografija njegovih pokreta su čista genijalnost.

Ja potpisujem da će ovo bit ponajbolja igra u žanru.

Izgleda odlično, ali ćim vidim da spominjete Sekiro i DMC, kita za mene. Ne volim niti jednu od navedenih.

Nadao sam se da je više Wukong, manje souls-like.

• Uređivano

Meni je ovo miks Ninja Gaidena, Dmc-a, Sekira i Wukonga.

Nije čisti parry / deflect style ko Sekiro.

Dao bih desno jaje za release date i demo.

"Generational leap in action gaming"

• mislim da bi ovo bio najbolji opis. Da najave novog Ninju Gaidena, možda ne bih bio tolko nabrijan kao na ovo. Pogledo sam već 3x ovaj video i meni je ovo perfekcija.

Flipper ocito je da neće biti tesko kao Sekiro ili prve dvije Gaiden igre. Te igre su te većinom bacale u 1 v 1 borbe, posebice Sekiro jer kada imaš vise protivnika od jednom postaje vrlo teško. Ovdje to ocito nije slučaj i mislim da ce bas biti težinom tu negdje kao Wukong i zadnji DMC koji je na normal bio kaka.

Prije nego sam pogledao novi trailer pogledao sam prva dva. Ovo će biti brutala od igre!

Nadam se da će ovo izaći na jesen 2025.