Tuhy DEVELOPER: S-Game IZDAVAČ: S-Game DATUM: /// PLATFORME: PS5, PC(?) TRAILER: Nisam našal topic, ne znam zašto ga još nema?? 😃 Trailer je mrtva perfekcija. Igra ima taj neki Bloodborne & Sekiro style, ovo bi iz "ničeg" mogla postat top igra.
Tzereen foggy slažem se. Izgleda baš dobro. Napaljen sam sad malo na te akcijske nakon stellar bladea.
maverick Konačno nešto što liči na Sekiro, a ne 809. kopija Dark Souls-a. Stvarno imam osjećaj da će valjati.
Tuhy Perverzija. Instant prešlo u jednu od najiščekivanijih igara. Kako ga je drugi boss one shoto 😆.
Tuhy Novi post, da se vidi trailer 😃 Vid tutorijala i više kombinacija sa comboima ala Ninja Gaiden 🤩 To mi daj, a ne nasumce lupanje po kvadratu. Stellar Blade naučio, čini se i Phantom Blade.
renda Bolesno dobro izgleda, to je trebal biti glavni fokus Sony showcasea, a ne ona multiplayer sranja. Ovo je cisti day one.
TITANXIS Nije nimalo loša ovako sudeći po traileru. Ima trenutaka kada mi pašu ovakve samurajske igre u kojima sjećeš sve tko ti stane na put. Sve ovisi o trenutnom raspoloženju. Volim horor videoigre od malena a ima dana kada su mi ogavne i želim nešto lakše i svjetlije.
maverick Fantastično izgleda. Samo stvarno je vrijeme za pro verziju konzole jer vidi se da reza pada valjda na 720p. Ovo je baš neki miks Sekira/Bayonetta i lajkam.
kabegami Tuhy Uff ovo baš izgleda dobro. Animacije borbe su prvoklasne. Kakav flow. Ponavljam, fali mi ovakvih klasičnih hack n' slash igara i treba mi ovo ŠTO PRIJE!
Snakedoc Tuhy nekak imam feeling da ne bude novog Ninja Guidena. Općenito Koei Tecmo i Team Ninja moraju promijeniti Engine i malo se modernizirati. Sve zadnje igre im malo kaskaju. Zapeli su u PS3 eri. Pogledaj samo Ronina. Inace se mi u top 3 studija, ali sad mi bas kaskaju. Volio bi i Ninja Guiden i Dead Or Alive, može biti i spinoff iz tog serijala 🔥