Garrus_V Tri ista penala su opalili, ne zelim oduzeti nista golmanu Portugala ali ovako lose tri puta pucati, neshvatljivo. Sesko pred sam kraj mora ono zabiti.
Zero Šteta Austrije, zaslužili su barem produžetke. Tako je to kad primiš rani gol i ne realizira se hrpa prilika koje su imali, a uz to se uvijek može računati da će biti poništenih golova zbog kojeg centimetra u zaleđu.
Brijac Ne znam je li ono prije bio offside, ali ne znam je li uopće bilo ikakve provjere jer su brzo igrali dalje. I dalje mi nije jasno.
chono ThomasAAnderson sve divno to zvuci na papiru, ali zasto je nama suden takav penal u finalu 2018… kretenizam
Brijac Užas, ili je uz tijelo ili nije. Svake godine mijenjaju pravila za ruke kao da su retardirani.
Zero Podsjeća me na onaj scenarij kad smo izgubili od Portugala 2016. u osmini a oni postali prvaci. Ide Španjolska do finala kako stvari stoje, rekao bih i osvajaju.
Zero Možda sam u krivu, ali ako dođe do penala, Francuzi tu nemaju što tražiti, pogotovo s Costom. Kriminalno je koliko tu ima nepreciznosti i potrošenih prilika. Edit: Naravno da Costa nije ništa skinuo i da su Francuzi bili nepogrešivi.
Crnipetarpogani Zero imam jednog takvog frenda…da sam igrao konture na kladi na njegove izjave sad bi imao milijune 🤣