Zero Velika očekivanja od utakmice Francuska- Belgija, koja sudeći po prvom poluvremenu i početku drugog neće biti ispunjena. Šteta, obje ekipe jake na papiru, ali ništa od neke golijade i pamtljivih akcija.
sanzo Zero Kad imas jednog jedinog igraca koji je sposoban nesto proigrat i stavis ga na zadnjeg veznog sa potpuno obrambenom ulogom tako da ne prode centar cijelo prvo poluvreme, zasluzis ic doma.
Zero Koja kraljina je Oblak. Ako odu na penale sam će ih odvesti u četvrtfinale. Dole Ronaldo, gremo Slovenci! \o/
Garrus_V Tri ista penala su opalili, ne zelim oduzeti nista golmanu Portugala ali ovako lose tri puta pucati, neshvatljivo. Sesko pred sam kraj mora ono zabiti.
Zero Šteta Austrije, zaslužili su barem produžetke. Tako je to kad primiš rani gol i ne realizira se hrpa prilika koje su imali, a uz to se uvijek može računati da će biti poništenih golova zbog kojeg centimetra u zaleđu.
Brijac Ne znam je li ono prije bio offside, ali ne znam je li uopće bilo ikakve provjere jer su brzo igrali dalje. I dalje mi nije jasno.
chono ThomasAAnderson sve divno to zvuci na papiru, ali zasto je nama suden takav penal u finalu 2018… kretenizam