herc Nizozemac koji je presudio Hrvatskoj više neće suditi Euro! https://www.24sata.hr/sport/nizozemac-koji-je-presudio-hrvatskoj-vise-nece-suditi-euro-991366
ThomasAAnderson Ne bi rekao da je nikakva, pošalju one koji su bili najslabiji. Tip je bio loš na NJEM-MAĐ i na našoj. Koliko god smo igrali bezveze, da je sudila manja budala vjerojatno bi igrali sutra.
escoban E moj Dalicu protiv koga si ti ispa, sta se desilo sa Talijanskim nogometom? Pa oni nemaju jednog nadprosjecnog igraca
Brijac escoban E moj Dalicu protiv koga si ti ispa, sta se desilo sa Talijanskim nogometom? Pa oni nemaju jednog nadprosjecnog igraca Užas, prvo Albanija pa onda ovi.. ne mogu vjerovati.
milicevic87 escoban mi bi vjerujem bili bar ravnopravan protivnik Švicarskoj. Talijani su stvarno koma. Protiv nas su bolje igrali. Trenutno igraju ko da oni vode 2:0.
ThomasAAnderson Švicarci bi i nas odvalili jer su bolje vođena ekipa s bržim, mladim igračima. Ali nadam se da je i ovo pokazatelj koliko je trenerski stožer usrao ovo prvenstvo u pripremi.
Zero Ajmo još koji Slovačka braćo, eliminirajte mrske imperijaliste i neprijatelje dobrog nogometa!🇸🇰⚽️🏅🫶
Brijac Heat Da, ali francuzi nešto i igraju ili su igrali prethodnih godina, Belgija ne igra ništa godinama s obzirom kakve igrače imaju.