Zero to su ti sve bivsi nogometasi.

Deadwalker onda ne bi nikada raspravljali o ničemu. Nisi stručnjak za igre niti developer, koji onda kurac pišeš i pametujes o igrama?!

Bože što se čovjek načitan idiotluka na internetu u današnje vrijeme…

Mozda ce Talijani ici na X pa uspijemo zabit neki glupi gol.

@Deadwalker IT strucnjaci, fitness treneri, pravnici i ini eksperti 😅

Necu ni gledat ako je ovo zaista prva postava. Bolje odmorit i naspavat se.

Deadwalker tu si u pravu. Ali može se i bez onakvih postova kao u Wolverine temi gdje neki isto izvrijeđaju ljude, a samo zato što se podudara sa tvojim mišljenjem i većine, nitko ne reagira.

Uz to svi crpimo informacije manje više DNS sa interneta. Naravno da smo nekad u krivu, ali ne mora se odmah prozivati ljude. Ako bi samo "znalci" o x y subjektu pisali, onda ne bih bilo baš nikakvih rasprava. Druga stvar što neki misle da su stručnjaci u svemu.

Dalica nikad nisam gotivio, priznajem, ali i gledajuci zadnje dvije predstave HR reprezentacije, očito je da ili igrači namjerno loše igraju ili je Daliceva taktika i vizija promašaj. Ne vidim trećega.

chono Necu ni gledat ako je ovo zaista prva postava

Nije, to UEFA serenda! Pravi i službeni sastavi uvijek izlaze sat vremena prije utkamice.

chono

Oko 20:00 samo baci oko na službene FB ili IG stranice HNS-a

Tako su dosad radili. Ali, da ti budem iskren i mene je strah. Nadam se da sam u krivu i nadam se da danas nekim čudom prolazimo dalje.

Uz sami teren sam, mogu zalijevat pivom izvođače kornera.

Taj Bošnjak je čak i za njihove standarde poseban slučaj. Tu mora biti neka dijagnoza u pitanju

Fenix

U ime Git Gud kluba FFA Foruma, molim predsjedavajućeg da više ne otvara taj portal!

Hvala!

Miro Ma svi su na terenu i stoje, izgledaju preplašeno kao srne pred farovima auta.

Ja sjedim, upijam atmosferu, a ženu sam poslao po Hot Dog.

Gore je stavljena dobra postava samo Pongračić umjesto Erlića.

Fenix dno dna. Ne moraš se slagati s odlukama izbornika, no ovo je već na razini totalnog ismijavanja kakvog se ne bi posramili engleski najgori tabloidi.

Nemam ništa protiv medijske analize / kritike, no Indexovi novinari se sve češće ponašaju kao da su popili svu pamet svijeta.