TITANXIS Miro Mirek ti si vječni optimista i vjerovat u naše i takav treba bit a ne da blatimo jedan drugog ak neš zabrlja.
Deadwalker Prije utakmice samo ću reci bolje biti los na početku prvenstva, nego u knockout fazi. 😅 Ajmo, valjda ćemo konačno proigrati 💪
Zero Konkretniji su i opasniji, kod nas jedini ozbiljniji onaj Sučićev pokušaj plus Livijeve top obrane. Previše tika take bez okomitosti. Ako ne zabijemo sumnjam da će ovo dobro završiti.
Flipper Sumnjam da hoće, ali volio bih da u 2. promjeni formaciju, ubaci Bludimira i da krenemo po gol. Imamo posjed, ali za razliku od Španjolaca smo jalovi previše.
escoban Dalicu tulipane izbaci Modrica ili Brozovica povuci Sucica u sridinu i ubaci Perisica ili Pjacu na krilo -.-
dormin Debil ne shvaća da Kramarić ne može igrati napadača… Sučić i Pašalić igraju van pozicije. Brozović standardno užasan. Katastrofalna priprema utakmice… Treba mu neko javit da nema produžetaka. I da ne mora svaku utakakmicu gubit da bi počeo igrat prema naprijed.
maverick I onda kada ja kažem da je Dalic panj, onda ispada da glumim eksperta, a i sam znam da nisam, ali pobogu imam oči i vidim da ne valja ovo. Sreća što i Italija nije bog zna šta.