Euro 2024
Prije utakmice samo ću reci bolje biti los na početku prvenstva, nego u knockout fazi.
Ajmo, valjda ćemo konačno proigrati
Jebeš sve, ne možeš se ne naježiti kad čuješ himnu i koliko je naših na stadionu. Strašno.
svaka čast livi, kako brani čovjek
Konkretniji su i opasniji, kod nas jedini ozbiljniji onaj Sučićev pokušaj plus Livijeve top obrane. Previše tika take bez okomitosti. Ako ne zabijemo sumnjam da će ovo dobro završiti.
Sumnjam da hoće, ali volio bih da u 2. promjeni formaciju, ubaci Bludimira i da krenemo po gol. Imamo posjed, ali za razliku od Španjolaca smo jalovi previše.
Dobro da je Livakovic danas raspoložen, mogli smo već komotno gubiti 2:0.
Dalicu tulipane izbaci Modrica ili Brozovica povuci Sucica u sridinu i ubaci Perisica ili Pjacu na krilo -.-
Potrosili smo i trece prvo poluvrjeme na nista
- Uređivano
Debil ne shvaća da Kramarić ne može igrati napadača… Sučić i Pašalić igraju van pozicije. Brozović standardno užasan. Katastrofalna priprema utakmice…
Treba mu neko javit da nema produžetaka. I da ne mora svaku utakakmicu gubit da bi počeo igrat prema naprijed.
I onda kada ja kažem da je Dalic panj, onda ispada da glumim eksperta, a i sam znam da nisam, ali pobogu imam oči i vidim da ne valja ovo. Sreća što i Italija nije bog zna šta.
Čovjek slaže formacije svaku tekmu drukčije kao da prijateljske igra i isprobava.
Priprema se za svjetsko, ovo mu nije valjda tak bitno. Svijetsko prvenstvo je prestižnije.
- Uređivano
Znači…ništa nije mijenjao.
A ipak je. Ajmo Bludimir. Ide i promjena formacije onda.
Al i dalje Krama i Broz u igri
jebote, mi mislimo na kaznenim udarcima iskamčit gol
Šta ima gledat? Pa penal je jbt!!!
ak fula
- Uređivano
bravo luka izadi sam molim te evo ispravio je