- Uređivano
Baš je sebičan ovaj Ronaldo…
Ovaj Pepe sa 41 godinom igra bolje nego cijela Daliceva zadnja linija.
Baš je sebičan ovaj Ronaldo…
Ovaj Pepe sa 41 godinom igra bolje nego cijela Daliceva zadnja linija.
Pepe je BOG.
Ovo je definitivno najbolja utakmica dosad
milicevic87 Igraju sa 5 u obrani, cuvaju bitan bod
Dobro su ga sačuvali
Isusa ti ako opet igra Pongracic i Broz
A Sucic na krilo
Ajme meni
Ali opet nisan trener niti sam sa tim igracima svako dan i gledam ih sto rade na treningu
Ovo je sastav. Nisam sretan iskreno. Sučić nije igrao krilo nikada. S druge strane ako prođe, Dalic će ispast genijalac.
Više sam mislio da ćemo ići u ovome smjeru:
Izbaciti nespremnog Brozovića iz igre (svi vide da čovjek ne može, svi osim Dalića)! 2.) Na njegovo mjesto spustiti Kovačića. 3.) Modriću i Kovačiću dovesti Sučića. 4.) Na lijevo krilo staviti Kramarića (u drugom dijelu Pjacu). 5.) U špici pod obavezno mora ići Budimir, jedini koji je u golgeterskoj formi. 6.) U drugom poluvremenu na desno krilo ubaciti Marca Pašalića. 7.) U drugom poluvremenu izvaditi Modrića i ubaciti Baturinu ili Majera (Luka ne može odigrati 90 minuta na istoj razini, koliko god svi mi to željeli). Sa ovakvom postavom bismo imali šansu i uz malo sreće možemo dobiti ovako lošu Italiju. Igrati bez napadača i bez pravih krila u utakmici koju moraš dobiti je... eksperimentiranje vrijedno ostavke (komentar s Indexa).
Kramarića kad vidim sere mi se. Čovjek nikad nije odigrao dobru tekmu za repku.
Protiv Albanije je plan bio da krila ulaze u sredinu na pravu nogu i rade prostor za bekove.
Protiv Italije je plan da krila ulaze u sredinu na krivu nogu i rade prostor za bekove.
Vrhunska ideja, oduševljen sam.
To što nema muda izbacit van Brozovića i/ili Modrića još nekako i razumijem jer su mu donijeli sve.
Apsolutno ne razumijem ove gluposti s tromim i sporim krilima koja još i nisu krila, ne razumijem što Budimir mora napraviti da igra i ne razumijem konstantne promjene i kemijanja u obrani.
Baš ništa nije dobro pripremljeno, katastrofa odrađene pripreme.
Kako znamo uopće da je to sastav, od kud Indexu sastav pola dana prije tekme?