Baš je sebičan ovaj Ronaldo…

Ovaj Pepe sa 41 godinom igra bolje nego cijela Daliceva zadnja linija.

Ovo je definitivno najbolja utakmica dosad

Tuhy Kad krećete? Ja ću sutra u 6, trebao sam već spavat, ali sam nabrijan skroz.

buz

U 07h.

I mene počelo sve više prat nabrijavanje, pogotovo kad mi danas uletile karte

Ova Škotska opet igra kao panjevi, još niti jednu loptu nisu uputili prema golu. A tako dobro su igrali protiv Švicarske.

Dobro su ga sačuvali 😃

buz Švicarska - Njemačka X

Škotska - Mađarska

Saved by the bell, twice.

Ovo nam sad kvari onu racunicu s 2 boda?

@Tuhy @buz jeste sretno dosli gore?

Naravno, mi se sparkali oko 5 popodne… sve oke, thanks 🤗

(ja sam slikal, nisam na slici)

Fenix U pol 4 sam ja stigao. Nisam mogao prije jer Mazda ne ide preko 220. 🥴 Nisam u Leipzigu, sutra ujutro idem tamo negdje se sparkirati bliže javnom prijevozu i onda bauljanje po gradu.

Mi smozgaženi ko stoka ❤️

Isusa ti ako opet igra Pongracic i Broz

A Sucic na krilo

Ajme meni

Ali opet nisan trener niti sam sa tim igracima svako dan i gledam ih sto rade na treningu

Ovo je sastav. Nisam sretan iskreno. Sučić nije igrao krilo nikada. S druge strane ako prođe, Dalic će ispast genijalac.

Više sam mislio da ćemo ići u ovome smjeru:

Izbaciti nespremnog Brozovića iz igre (svi vide da čovjek ne može, svi osim Dalića)! 2.) Na njegovo mjesto spustiti Kovačića. 3.) Modriću i Kovačiću dovesti Sučića. 4.) Na lijevo krilo staviti Kramarića (u drugom dijelu Pjacu). 5.) U špici pod obavezno mora ići Budimir, jedini koji je u golgeterskoj formi. 6.) U drugom poluvremenu na desno krilo ubaciti Marca Pašalića. 7.) U drugom poluvremenu izvaditi Modrića i ubaciti Baturinu ili Majera (Luka ne može odigrati 90 minuta na istoj razini, koliko god svi mi to željeli). Sa ovakvom postavom bismo imali šansu i uz malo sreće možemo dobiti ovako lošu Italiju. Igrati bez napadača i bez pravih krila u utakmici koju moraš dobiti je... eksperimentiranje vrijedno ostavke (komentar s Indexa).

Kramarića kad vidim sere mi se. Čovjek nikad nije odigrao dobru tekmu za repku.

Protiv Albanije je plan bio da krila ulaze u sredinu na pravu nogu i rade prostor za bekove.

Protiv Italije je plan da krila ulaze u sredinu na krivu nogu i rade prostor za bekove. 

Vrhunska ideja, oduševljen sam. 

To što nema muda izbacit van Brozovića i/ili Modrića još nekako i razumijem jer su mu donijeli sve.

Apsolutno ne razumijem ove gluposti s tromim i sporim krilima koja još i nisu krila, ne razumijem što Budimir mora napraviti da igra i ne razumijem konstantne promjene i kemijanja u obrani.

Baš ništa nije dobro pripremljeno, katastrofa odrađene pripreme.

Kako znamo uopće da je to sastav, od kud Indexu sastav pola dana prije tekme?