Flipper razbit će ih na kontre

Ali ja to neću gledat jer ne mogu probavit mr. Jasnog

Jbt, hoće li već jednom prestati s tim autogolovima na ovom prvenstvu?

Volim više Euro od Svjetskog samo zato jer ne moram gledati Lesija.

Treba netko 1 kartu?

Danas mi uletila 3 komada, sektor 1. 😃

2 taman za mene i bratića, treću prodajem da si povratim dio love 😃

Baš je sebičan ovaj Ronaldo…

Ovaj Pepe sa 41 godinom igra bolje nego cijela Daliceva zadnja linija.

Ovo je definitivno najbolja utakmica dosad

Tuhy Kad krećete? Ja ću sutra u 6, trebao sam već spavat, ali sam nabrijan skroz.

buz

U 07h.

I mene počelo sve više prat nabrijavanje, pogotovo kad mi danas uletile karte

Ova Škotska opet igra kao panjevi, još niti jednu loptu nisu uputili prema golu. A tako dobro su igrali protiv Švicarske.

Dobro su ga sačuvali 😃

buz Švicarska - Njemačka X

Škotska - Mađarska

Saved by the bell, twice.

Ovo nam sad kvari onu racunicu s 2 boda?

@Tuhy @buz jeste sretno dosli gore?

Naravno, mi se sparkali oko 5 popodne… sve oke, thanks 🤗

(ja sam slikal, nisam na slici)

Fenix U pol 4 sam ja stigao. Nisam mogao prije jer Mazda ne ide preko 220. 🥴 Nisam u Leipzigu, sutra ujutro idem tamo negdje se sparkirati bliže javnom prijevozu i onda bauljanje po gradu.

Mi smozgaženi ko stoka ❤️

Isusa ti ako opet igra Pongracic i Broz

A Sucic na krilo

Ajme meni

Ali opet nisan trener niti sam sa tim igracima svako dan i gledam ih sto rade na treningu

Ovo je sastav. Nisam sretan iskreno. Sučić nije igrao krilo nikada. S druge strane ako prođe, Dalic će ispast genijalac.

Više sam mislio da ćemo ići u ovome smjeru:

Izbaciti nespremnog Brozovića iz igre (svi vide da čovjek ne može, svi osim Dalića)! 2.) Na njegovo mjesto spustiti Kovačića. 3.) Modriću i Kovačiću dovesti Sučića. 4.) Na lijevo krilo staviti Kramarića (u drugom dijelu Pjacu). 5.) U špici pod obavezno mora ići Budimir, jedini koji je u golgeterskoj formi. 6.) U drugom poluvremenu na desno krilo ubaciti Marca Pašalića. 7.) U drugom poluvremenu izvaditi Modrića i ubaciti Baturinu ili Majera (Luka ne može odigrati 90 minuta na istoj razini, koliko god svi mi to željeli). Sa ovakvom postavom bismo imali šansu i uz malo sreće možemo dobiti ovako lošu Italiju. Igrati bez napadača i bez pravih krila u utakmici koju moraš dobiti je... eksperimentiranje vrijedno ostavke (komentar s Indexa).