Brijac Užas, ili je uz tijelo ili nije. Svake godine mijenjaju pravila za ruke kao da su retardirani.
chono ThomasAAnderson sve divno to zvuci na papiru, ali zasto je nama suden takav penal u finalu 2018… kretenizam
Zero Podsjeća me na onaj scenarij kad smo izgubili od Portugala 2016. u osmini a oni postali prvaci. Ide Španjolska do finala kako stvari stoje, rekao bih i osvajaju.
Zero Možda sam u krivu, ali ako dođe do penala, Francuzi tu nemaju što tražiti, pogotovo s Costom. Kriminalno je koliko tu ima nepreciznosti i potrošenih prilika. Edit: Naravno da Costa nije ništa skinuo i da su Francuzi bili nepogrešivi.
Crnipetarpogani Zero imam jednog takvog frenda…da sam igrao konture na kladi na njegove izjave sad bi imao milijune 🤣
Raziel Za ne povjerovati da jedna Francuska koja je u polufinalu još uvijek nije dala gol iz igre. Bodove su ostvarili uz jedan penal Ninja Kornjače i 2 auto gola. Kakvi ljigavci.
TITANXIS Zero Istina ali u to ne želim vjerovat da smo takvi na tribinama. Mora da se stanovništvo toliko izmješalo pa ima da tako velim puno pridošlica i seljačina koji ne kuže sportski duh.
Zero 1. Hrvatska 220.875 eura 2. Albanija 171.375 eura 3. Srbija 166.625 eura 4. Turska 95.125 eura 5. Švicarska 91.750 eura 6. Rumunjska 84.250 eura 7. Mađarska 82.250 eura 8. Austrija 59.875 eura 9. Poljska 56.375 eura 10. Slovenija 51.250 eura Ovo je ipak točna tablica. Navodno bi mogla biti dodana kazna i zbog skandiranja na utakmici s Albanijom.🤣
chono Dalic je bog nogometa! Upravo sve repke kopiraju Hrvatsku zadnjih godina i pred nasim ocima provode provjereni recept kako dostici polufinale i finale velikog natjecanja. Hejteri na aparatima