Evo upravo završio The Tomb easter egg solo

Meni je ovo vjerojatno najgori EE u BO6 do sada za radit solo.
Set-up za Ice Staff zna bit grozan, ovisno o sreći jer ako se lanterne nisu spawnale na pravom mjestu, onda se moraju trošit runde samo da bi ih stavio na pravo mjesto, al ne samo to, nego slični korak za upgrade u Ull's Arrow ima isti problem, 10 sekundi za 3 lanterne koje se mogu spawnat na pola mape, pa ih onda treba micat i gubit runde (Uz to, dobio sam soft-lock na tom koraku jer nakon neuspjelog pokušaja mi se lanterne nisu ponovno zapalile)
U skoro svakoj prostoriji ima masu mjesta za izbjegavat zombije pa su valjda zato door buys poskupili, i to gadno. Kužim da je to trade-off za veće prostorije, ali zbog toga početak svake igre na ovoj mapi je užasno spor (al dobro, zato ima rampage inducer)
EE je imao zabavne korake, 4 triala su mi bila fora, nisu zahtjevni i brzo se riješe. A kao mapa za grindanje je skoro dobra kao i Liberty Falls, puno mjesta za manevriranje oko zombija + lako se mogu spawnati special zombies za camo grind.
E sad, još jedna stvar koja mi osobno smeta, a to su nagrade za Easter Egg. Osim standarnih 5k XP, Standard + Early (do 20.02. - jer tad izlazi S02 Reloaded) calling card, mali weapon charm, obično je bio i operator skin, osim Liberty Fallsa, jer nije povezan s dedicated crewom.
Ovog puta je samo skin za Ice Staff wonder weapon, koji se jedino može koristiti u ovoj mapi, dok se operator skinovi mogu koristit svugje.
I onda pogledam u storeu i vidim ovo:

Really??? Ne samo da bi tematski ful pasao skin, budući da se radi o napuštenom arheološkom nalazištu koji je cursed, nego je i skin za Carvera, koji vjerojatno ima najmanje skinova od svih drugih operatora u igri. Znači užas man.
Doduše zanima me di će nastavit s pričom jer su uspjeli povezat BO4 chaos storyline u sve drugo pa bi nekako išlo:
BO4 Chaos -> Vanguard -> Cold War -> BO6 -> MW3
Btw, šta je s kodarom i time da druga sezona bude Samurai / ninja / japanese themed? Bilo je u MW2 i evo ga i tu, coincidence or something, idk.