Malo preko 5 sati i već sam stigao do max levela za prvi tjedan (lvl 20)
Daily Challenges masu pomažu u grindu ali cijelo vrijeme imam neki osjećaj da je uključen double XP, samo šta nije izričito rečeno.
Nemam screenshotove (doslovno samo jedan lmao) jer sam igrao na poprilično niskim settingsima pa su svi kao od gline napravljeni.
Svi već znamo kakav je COD i šta očekivat, pa ću samo par stvari reć:
Omnimovement je fora gimick, trčat u svim smjerovima je lagani Quality of Life improvement
HUD Customization i razni layoutovi su veliki plus
Tac Sprint i trčanje su dosta spori u usporedbi s prijašnjim codovima
Postoji healthbar u donjem lijevom kutu koji se upali kad te netko puca i nestaje kad završi health regen
After Action Report prati dosta detalja iz matcha, ako nekog zanimaju brojke i postoci
U beti ima 3 4 mape: Scud, Derelict, Skyline (my beloved) i Rewind (manja multiplayer verzija Liberty Falls Zombies mape)
Od game modeova imamo klasični mix: TDM, Hardpoint, Domination i dodali su Kill Order (VIP, u suštini obični 6v6 TDM s HVT (High-Value Target) igračem koji ima 3 armor plateova kao da je Warzone i njegovi killovi daju dodatne bodove)
Skoro svi rokaju Jackal PDW, strašno kako dere!
Nema Headshot Multiplier DMG - Više nema svrhe gađat nekog u glavu, osim za challengeve i za malu ikonicu u kill feedu, postoji poseban attachment koji vraća headshot damage ali pogoršava vertikalni recoil
Oružja opet imaju 40-50 levela
Optics attachmenti na oružjima nisu pravilno poredani a nema nikakav filter ili mogućnost sortiranja (primjer: za SWAT 5.56 Marksman Rifle, odmah prvi red dot optic je otključan na 9. weapon levelu, dok zapravo prvi optic unlock za tu pušku je neki Holo sight oko 4. - 5. levela, a nalazi se pri kraju liste, a lista ima jedno 10 - 20 optika za otključat)
Sačmarice in a nutshell:
Vratili su Best Play i Winner's Circle (top 3 igrača iz pobjedničkog tima, tu mogu spammat svoje emotes i sl.)
Operatori koji su u Beti za sad
Navodno sav progress ostvaren u beti ide prema MWIII Season 5 battlepassu i također ostaje kad igra izađe, tako da će vjerojatno bit masu lvl 30 playera na dan kad igra izađe lmao
Mislim da je to sve za sad! Hvala na čitanju!