StarFox_N RDR2 je maestralna igra u svim segmentima ali odlični likovi i priča Arthura Morgana je jako važan dio zbog čega je jedna od najboljih ikada.
Ne mogu se više složiti s ovim.
Žao mi je ljudi koji iz te igre nisu dobili ono kaj sam dobio ja.
Bolju, ljudskiju priču koja toliko dobro prikazuje ono što želi reći na toliko razina nisam nikad vidio u igrama.
Shawshank Redemption među igrama.
Mjeriti se može jedino Naughty Dog. Uncharted 4 i oba TLOUa su negdje na toj razini svaka na svoj način.
Uncharted 4, pogotovo kraj mi je bio nešto najewholesome kaj sam ikad vidio u životu, TLOU1 mi je pokazao kako to izgleda kad iz toga izvučeš bajku i fantaziju, a TLOU 2 mi je objasnio koja je često cijena toga.
Witcher 3 je remek dijelo i dugo sam mislio da je možda i najznačajnija igra ikad zbog puke razine za koju je podigla ljestvicu. Sve je izgledalo kao da ništa drugo više neće bit dovoljno, ali vidli smo na kraju da je toliko razrađen svijet i priča sa tako značajnim odlukama i interaktivnosti ipak dio RPG niše, dok se ostatak industrije bez puno dileme nastavio baviti bazičnim open world dizajnom koji ni po čemu nije poseban.