• Gaming Vijesti
  • Assassin’s Creed Shadows navukao je na sebe hrpu mržnje zbog crnog samuraja

Fico Neboj se, i oni koji ne komentiraju citaju, i svaki trud je cijenjen.

A ovo za crne samuraje… Meni u tome jedina bitna stavka koliko katanica bude i kak cu im ruke sjec 😃

Fico Kao trece, tko tu sto forsira? Zasto ne bi bili LGBT? Ako se nekome ne svida, preskoci igru i denja.

Zato što je očito da se forsira već godinama i svake godine sve više i više. Tko to ne vidi ćorav je.

Fico Pazi ti to. Pahuhljice. Govore ljudi koji vide crnca i dizu opcu paniku.

Opet ideš upiranjem prstom na osobnoj razini ili ne citaš moje postove sa razumijevanjem🙂, nemam ništa protiv crnaca, svi kao homo-sapiens potjecemo od te rase iz Afrike…

Genesis

Aj pošto si iskren evo ti i nosi 😄

Giphy - sorry black mirror GIF by NETFLIX

maverick

Ja imam osjećaj da ti meni odgovaraš iako te nisam nigdje spomenuo. Zakaj?

Fico Kada me se nakon jako, jako puno strpljenja i truda ulozenog u argumentirano pisanje nastavi vec nekoliko godina jebati u mozak od strane ljudi koji ne znaju ni sto znaci argument, nije bas cudno da tog strpljenja u tom okruzju vise nemam. 🙂

Ti to isto radiš za svaki argument s kojim se ideološki ne slažeš.

stitrek svi kao homo-sapiens potjecemo od te rase iz Afrike…

Neki su zbilja osjetljivi ali što je najgore bijelci koji imaju neku vezu sa crncem.

Prije 8-9 god na moru dok sam se bavio iznajmljivanjem apartmana imal sam jedne goste iz Engleske i jedan par je bio ona bjelkinja a on crnac i upitamo mi njega dal on može izgorit na suncu pošto je već crn pa se čovjek upita može li. Veli on da svakako može i mora se čuvati sunca. Njemu to nije zasmetalo taj upit jer bio fin dečko ali cura? A njegova nadobudna cura to shvatila kao rasističko podjebavanje i napiše ona recku da sam rasist.

Ja se posle u sebi mislim ko je bil veći rasist od engleza koji su imali i omaložavali robove crnaca i indijanaca i možda njeni preci imali iste.

Prvo pogledaj sebe i svoje pretke unazad jer svi smo odgovorni i onda idi sudit drugima. Onaj istinski rasizam i mržnja prema drugoj rasi je zbilja u manjini ali mediji pumpaju to gdje god stignu i onda se pojavi neko inače osjetljiv pa bude još osjetljiviji. Toliko o rasizmu.

TITANXIS

TITANXIS imal sam jedne goste iz Engleske i jedan par je bio ona bjelkinja a on crnac i upitamo mi njega dal on može izgorit na suncu pošto je već crn pa se čovjek upita može li. Veli on da svakako može i mora se čuvati sunca. Njemu to nije zasmetalo taj upit jer bio fin dečko ali cura? A njegova nadobudna cura to shvatila kao rasističko podjebavanje i napiše ona recku da sam rasist.

Ovo ti je primjer privilegirane/razmažene pahuljice❄️😁, takvih ljudi uvijek ima u raznim sverama društva…prvo da je bila prisutna/svjesna u tom razgovoru, onda bi ocitala/osjetila tvoju intenciju/energiju kod takvog obicnog pitanja, ali ocito nema razvijenu tu komponentu…

wooddiebone Ti to isto radiš za svaki argument s kojim se ideološki ne slažeš.

Woodie, ne jebi, ali stvarno. Moze mi svatko prigovarati za jako puno toga, ali previse (doslovno previse, na kakve razgovore s kakvim ljudima sam ja potrosio vrijeme) sam vremena ulozio u jako smiren i argumentiran pristup. Od onda sam se dovoljno opametio da s nekim tipom ljudi nema i nikada nece bit arugmentirano, nego ih se samo moze poklopiti.

Osim što potječemo iz Afrike, potječemo od majmuna a ja sam očiti dokaz te teorije 😁

Fico

Ti imaš takav osjećaj, ja isto imam takav osjećaj. Bilo tko tko uloži vremena da objasni i argumentira svoj stav ima takav osjećaj kad ljudi ne čitaju postove.

90% kačenja koje se meni dogode tu na forumu se dogode kad ljudi ne pročitaju ono kaj pišem nego odgovaraju na ono kaj MISLE da piše između redaka pa ispadne da si ja skačem u usta jer imati bilo kakav stav osim šablonskog i tvrdog zauzimanja strane je tolko nepojmljivo danas da ljudi uopće ne žele uložit trud u razumijevanje problema.

Al dobro, ulazim u raspravu koja bi bolje pasala u neku drugu temu.

Svima su živci dosta napeti u zadnjih par godina. Ja tipa vidim sam na sebi da apsolutno nisam normalan od covida.

Prije nego neko napiše da preduhitrim, znam da i vi vidite 😄

wooddiebone Svima su živci dosta napeti u zadnjih par godina. Ja tipa vidim sam na sebi da apsolutno nisam normalan od covida.

Zvuci malo kliše😁 ali sva probuđena raja je govorila isto, možda pomogne malo ovaj quote🙂

Sterlok

Ne. Nije me čak ni za vrijeme kovida niš jebalo, al nakon. Ko introvertu, izolacija mi je sjedala perfektno. Pank koncerti u Mediki počnu u 18, završe u 22. Dođem doma igram malo Spider-mana još prije spavanja.

Perfekcija.

Al dvije godine toga su neki kurac napravile. Nemrem prstom u to pokazat. I još je svijet u kurcu, svi su zaboravili kak se prilazi problemima, samo se kaže ja sam plavi, ti si crveni ajmo se klat, nema racionalnog razmišljanja. Ono kaj je prije bilo rezervirano za internet i tviter, sad se sve više preljeva na pravi život i baš frustrira kad te svi sa svih strana konstantno optužuju da si ovaj ili onaj, a nisi nitko nego si stao, razmislio i dobio zaključak.

Ljudi su u pravom životu postali jednako ekstremni kao i na internetu. Ovi bolesnici kleče na trgu, drugi bolesnici ih jebu u mozak, treći kreteni misle da je pederluk neš zbog čega treba bit ponosan, četvrti to isto misle za nacionalnost, peti odu na trnjanske krijesove slavit antifašističke vrijednosti i onda mašu zastavama militantnih nasilničkih bandi tipa AFA i zastavama autoritarijanskih komunističkih režima, šesti dižu desnice za Dinamo.

Ljudi su prošvikali totalka.

wooddiebone

Previše se zamaraš "vanjskim" svijetom i onim što ne možeš kontrolirat, svijet ide dalje i jedino na šta možeš utjecati je tvoja reakcija na impresije iz "vanjskog" svijeta…automatizirani višegodišnji pristup ocito više ne funkcionira i zato je dobro istražiti i uciti/prakticirati znanja koja se stotinama godina bave tom problematikom, od religije, stoicizma, Isusa, Buddhe do Junga i Gurdjieffa…

*mod neka se izbriše offtopic, covjek je dobio nekakav odgovor na ozbiljnije pitanje🙂

stitrek

Ma ne jebe mene to kaj se događa "vani". Ja svonu reakciju kontroliram.

Jebe me kaj mi osobe koje su mi dio života postaju dio toga i nove osobe koje upoznajem, sve manje su racionalne, a sve više radikalne.

Pokušavam skužit jel to možda ta famozna trideseta koja dolazi ove godine pa nosi sa sobom tu usranu konstantnu sjetu, al mislim da se više radi o tome da je ogroman dio ljudi jednostavno potpuno retardiran.

Al radim si svoj stan i postajem ujak ove godine. Kroz dve tri godine možemo ponovit psihoterapiju da vidim kaj se promjenilo 😄

wooddiebone to ti je tak oduvijek.

Ljudi koji su ratovali devedesetih, radili za crkavicu, stajali u redu za crni kruh su bili privilegirani u odnosu na one kojima su ubijani najmiliji, srušene kuće, tata u logoru i sl. Kad to prođeš ove covid problemi i igranja politikom su smijeh od problema.

Jedno kaj danas mogu usporediti sa tim osjećajem su nedavni potresi, tko ih je pošteno osjetio naravno. Taj iskonski strah za preživljavanjem koji ti prođe kroz kičmu i paralizira te ili natjera u trenutni bijeg. Pa konstantan podrhtavanja nakon toga koja te tjeraju na razmišljanje o budućnosti, slično kao i ratno stanje.

Kaj se covida tiče meni je tata legao u krevet nakon zaraze i šest mjeseci kasnije umro od sepse. a zarazio sam ga ja prije nego sam i sam dobio simptome i nisam znao da sam zaražen. A došao sam mu blizu tih dana jer mi je plakao da mu ne radi daljinski od TV-a, nosio sam masku i dezinficirao ruke, ali eto.

Više vidim današnje ludo ponašanje ljudi. poglavito u prometu gdje su doslovno ubojice na kotačima i liječe vlastite frustracije vožnjom. I sam sam stradao na zebri prije četiri godine, kad me idiot u neregistriranom auto pobrao…jebiga, idemo dalje nakon dvije operacije.

Više vidim da su ljudi postali ubioce na cesti zbog današnjeg kapitalističkog načina života, tereta konstantnog rasta i konstantnog pritiska nego zbog covid mjera…zbog tog usranog kapitalizma ljudi su hiper osjetljivi na zadiranja u osobna prava, i sl, pizdarije. Količina frustracija na radnim mjestima je ogromna, i sami smo za to krivi.

wooddiebone Ja imam osjećaj da ti meni odgovaraš iako te nisam nigdje spomenuo. Zakaj?

Napisao si poslje naših postova da smo rasisti i samim time i mene ubacio u taj koš.

Samo zato sam te spomenuo. Ne možeš više spomenuti nijednu rasu, a da odmah nisi rasist. Pa jebote život!

Rasizam nije samo prema crncima, nego bilo koja rasa prema bilo kojoj može biti rasistička.

Uhvatite se crnaca vječito kao pijan plota.

Naravno da će meni kao bijelcu u jednoj mjeri biti bliza moja kultura, naše djevojke i lakše ti se poistovjetiti sa bijelcima, pogotovo DNS kada se sere po nama na sva zvona.

To opet ne znači da ja mrzim crne, zute, Indijce, Židove, Arape itd. Siguran sam da imam više doticaja sa svim tim kulturama i rasama nego itko od vas na forumu.

maverick To opet ne znači da ja mrzim crne, zute, Indijce, Židove, Arape itd. Siguran sam da imam više doticaja sa svim tim kulturama i rasama nego itko od vas na forumu.

What?

😁