Sterlok
Ne. Nije me čak ni za vrijeme kovida niš jebalo, al nakon. Ko introvertu, izolacija mi je sjedala perfektno. Pank koncerti u Mediki počnu u 18, završe u 22. Dođem doma igram malo Spider-mana još prije spavanja.
Perfekcija.
Al dvije godine toga su neki kurac napravile. Nemrem prstom u to pokazat. I još je svijet u kurcu, svi su zaboravili kak se prilazi problemima, samo se kaže ja sam plavi, ti si crveni ajmo se klat, nema racionalnog razmišljanja. Ono kaj je prije bilo rezervirano za internet i tviter, sad se sve više preljeva na pravi život i baš frustrira kad te svi sa svih strana konstantno optužuju da si ovaj ili onaj, a nisi nitko nego si stao, razmislio i dobio zaključak.
Ljudi su u pravom životu postali jednako ekstremni kao i na internetu. Ovi bolesnici kleče na trgu, drugi bolesnici ih jebu u mozak, treći kreteni misle da je pederluk neš zbog čega treba bit ponosan, četvrti to isto misle za nacionalnost, peti odu na trnjanske krijesove slavit antifašističke vrijednosti i onda mašu zastavama militantnih nasilničkih bandi tipa AFA i zastavama autoritarijanskih komunističkih režima, šesti dižu desnice za Dinamo.
Ljudi su prošvikali totalka.