Deadwalker nisi fer jer sam ja na sto je moguce civiliziraniji nacin raspravljao, dok me se nije pocelo prozivati rasistom.
ja sam doslovce samo napisao da se ne drze povijesnih cinjenica i nista vise, a to je da Yasuke nije bio samuraj i zenska nije bila shinobi. jedino to i sto je najjace ni ne smeta mi to toliko da ne bih igrao igru, ako su elementi koji su aksuli u nekoj video igri bitni dobri. jel lik crn, bijel, zut? boli me kesa, sve ljude jednako ne volim.
onda ti napisu da se nisi bunio u Ni-Oh. da, nisam, jer mi je igra bila sranje sama po sebi i to sam bio i napisao.
zasto sve jebeno morate gledati kroz prizmu ili se voli do neba ili iskonska mrznja? pa de neku sredinu nekada nadjite.
sto se pak tice odredjenih clanova i nacina njihovog pisanja, ukljucujuci i mene, postoji ignore opcija i ne kuzim zasto se ne koristi. ja je koristim od davnina i nemam problema vise ni sa jednim clanom na forumu jer sam one koji su bas teski endemi filtrirao.
u svakom slucaju, nekada bi covjek nesto i raspravio na normalan nacin, ali mu ne bude do toga jer zna da ce odmah biti ismijavan i prozivan imenima raznim i onda naravno uzvrati i eto belaja. nije kul i gubi se volja.