maverick Medjutim, poanta je da se ne smiješ za ništa buniti, čak ni reći onako usput, jer odmah si rasista i šta ja znam šta.
Nitko to nije rekao. No obrazac je očigledan - u svakoj iole razvikanijoj igri ako protagonist nije na ono što su "svi naviknuti" (da ne ulazim sada u rase, spolove, rodne pripadnosti i seksualne orijentacije), javi se uvijek 10 istih ljudi koji piše iste komentare o woke agendi, u godini kada već imamo na tržištu barem 3-4 odlične samurajske igre s očekivano, japanskim protagonostima, sve onako u gabaritima kako smo odavno svi naviknati (npr. Ghost of Tsushima, Sekiro, Rise of the Ronin, Nioh, Shadow Tactics itd.)
Što je najbolje, u Shadowsu jedan od protagonista je japanski lik (što naravno većina interneta u potpunosti ignorira), ali nedaj bože da bude bilo što drugačije, van okvira, iako da stvar bude bolja, cijela ideja je bazirana na povijesnom liku za što postoje jasni dokazi. Budući da je AC zapadnjačka franšiza koju većinom igraju ljudi koji o Japanu znaju malo ili ništa, što nije nikome palo napamet da će gameri možda lakše / bolje doživjeti feudalni Japan ako igraš u ulozi potpunog stranca gdje te i igrin svijet tako tretira? Ne znam, meni je to bila prva pomisao, a ne fakin rasa lika. Ali ok, ja sam valjda lud.
Uglavnom, samo nastavite u istom tonu. Ubijete u zadnje vrijeme svaku drugu temu s famoznim woke komentarima jer su u roku odmah sve pretvori u memove, prepucavanja i hejtanje.