Ovo vam je isto kao da napravite igru o domovinskom ratu gdje se borimo na strani Hrvatske, ali je glavni lik srbin jer eto bilo je par srba koji su se borili za nas
Assassin’s Creed Shadows navukao je na sebe hrpu mržnje zbog crnog samuraja
Brijac pogotovo srbi koji su poginuli u HV boreći za svoju domovinu
Oko deset tisuća Srba aktivno je, s oružjem u rukama, branilo je Hrvatsku. U Hrvatskoj vojsci i policiji, po službenim podacima MORH-a, sudjelovalo je 8642 pripadnika srpske zajednice u Hrvatskoj, što je ekvivalent pet dobro popunjenih brigada.
Ali igra ima japansku protagonisticu
Da pogodim, problem je što je žena?
Sad ste počeli trolat, kaj nije dosta politike u stvarnom svijetu, domovinskog rata, partizana, srba i ustaša?
Vratite se na temu ili bude sankcija!!!
Deadwalker problem je što Yasuke ima katanu ekstra
- Uređivano
stitrek YT like/dislike za ovu igru govore sasvim dovoljno
Režem kurac od @fensisuperstar na komade od 30 centimetara ako su YT like/dislike relevantni podatci da zaključiš kako japanci pizde na Yasukea.
Di si bio kad je Irac Sean Devlin po Parizu tamanio naciste.
Zašto se niste onda postavljali na stranu jadnih Francuza koji nemaju francuskog protagonista u tom vrlo bitnom periodu za Francusku?
Crnac u Shadowu smeta VAMA, ne japancima. A zašto je to tako, nekima od nas je jasno, al ne prestajete se opravdavat.
wooddiebone Režem kurac od @fensisuperstar na komade od 30 centimetara ako su YT like/dislike relevantni podatci da zaključiš kako japanci pizde na Yasukea.
Hmmm, Japanci se vjerovatno ustrucavaju kliknuti like/dislike a možda uopce ne koriste YT, hmmm ili im je otok na kojem žive toliko malen da zbroj svih internet korisnika je zanemariv kod like/dislike i YT pregleda trailera igre…možda, nikad ne znaš
wooddiebone Crnac u Shadowu smeta VAMA, ne japancima
- Uređivano
Jesi svjestan omjera broja japanaca i SVIH OSTALIH ljudi na planeti?
Po čemu su YT dislikeovi (koji nemaju iza sebe nacionalnost i etničku pripadnost) veći pokazatelj nezadovoljstva japanaca od pravih japanaca koji na japanskom pišu na internetu da ih Yasuke ne smeta i da je on dio japanske kulture i folklora?
wooddiebone Jesi svjestan omjera broja japanaca i SVIH OSTALIH ljudi na planeti?
Po čemu su YT dislikeovi veći pokazatelj nezadovoljstva japanaca od pravih japanaca koji na japanskom pišu na internetu da ih Yasuke ne smeta i da je on dio japanske kulture i folklora?
Brijac ti je odgovorio iznad sa japanskim Ubisoft trailerom
- Uređivano
Japanci se boje kaj će im reč japanke ak vide velikog crnca.
Edit: nek briju dlake kaj bi im ja
Brijac ma pusti vudija, tamo je plakao i cvilio što su mu u Lord of the Shits seriji napravili likove drugačijima, da je bilo mučno za čitati.
Vudi i sterlok trebaju izaći iz ormara. Mislim da njih više pali to što je Yasuke gej lol. I mi ćemo ih i dalje voliti kada se izjasne.
Deadwalker Da pogodim, problem je što je žena?
Da, jer Shinobiji nisu bili žene i svaki osrednji muškarac bi sa bilo kojom ženom obrisao pod.
Medjutim, poanta je da se ne smiješ za ništa buniti, čak ni reći onako usput, jer odmah si rasista i šta ja znam šta.
Ja sam rasista da. Najdraži pjevač od djetinjstva Michael Jackson, najdraži glumci izmedjuostalog mi Denzel Washington i Morgan Freeman plus još nekolicina njih, najdraži fudbaler Thierry Henry. Itd.
Da veliki sam rasista…
Medjutim, rasprave na internetu su se pretvorile ionako samo u prepucavanja i ismijavanja tudjeg mišljenje pa tako i na ovom forumu. Tako da jebo me pas ako ću više ista komentirati čim bude vezano za LGBTQIA+ i ostatak abecede, Sony ili nedaj bože politiku.
Ako ista, citava prica oko Shadowsa je dokazala da su neki ljudi jako, jako glupi.
- Uređivano
E ajmo ovak zato kaj je jako popularno postalo odgovarat na nešto što NE piše u postovima.
Ubisoft će od ovog napravit apsolutnu woke pizdariju. To uopće nije upitno niti itko tvrdi drugačije.
Prvi sam rekao da mi smeta povjesna netočnost jer sam to najviše cjenio kod serijala do sad.
Al prestanite se vadit na mišljenja japanaca. Sama pojava Yasukea uopće nije problem u usporedbi sa činjenicom da će ga Ubisoft maksimalno butcherat i iskoristit za guranje politike, ali to nitko ne spominje. Svi seru po liku koji se pojavljuje u masu Japanskih igara, animea, stripova zajedno sa hrpetinom drugih crnaca koji su ubačeni u ikonično japanske igre.
To da je gej nisam imao ni pojma.
Ionak ne mislim igrat igru pa neću dalje ni raspravljat, mislim da bi to bilo ok i od drugih kolko god ih sirote japanska frustracija brinula
Brijac ne samo to
Bio crnac (jedan) koji je ratovao na našoj strani.
Ajmo far cry balkans sa njim u glavnoj ulozi.