• Gaming Vijesti
  • Assassin’s Creed Shadows navukao je na sebe hrpu mržnje zbog crnog samuraja

Pročitaj na portalu
Članak

Assassin’s Creed Shadows navukao je na sebe hrpu mržnje zbog crnog samuraja

Iako još nije niti izašao, Shadows je proglašen “woke” Assassin’s Creedom. Kako i zašto? Pa, nećemo okolišati i umotavati stvari u celofan. Razlog je jedan i jednostavan – samuraj crne kože. Ili crni samuraj. Ili baš ako želite – crnac samuraj.

Ili baš ako želite – crnac afro samuraj.

Giphy - Afro Samurai GIF by Funimation

prayer

Odličan anime i soundtrack!!!

Što se trailera tiče….

Japanci su napredniji onda od nas, jer u vrijeme njihova carstva nisu gledali na boju kože pa im je crni čovjek bio u redovima, doduše bio je pomoćnik i nosač ali nije bio rob.

Da se ovo s Yasukeom dogodilo prije 10 godina bilo bi negativnih komentara ali niti blizu kao što je to sada slučaj.

Nebi se dizala ovolika prašina.

Ljudi polako postaju siti pa im počinje smetati i ono što nebi trebalo.

TITANXIS U ono vrijeme su bili najkrvoločniji narod.

Vjerojatno u povijesti nema naroda koji se međusobno klao kao Japanci.

StarFox_N Ljudi polako postaju siti pa im počinje smetati i ono što nebi trebalo.

Pitaj japansku publiku što misli o tome, oni su barem najkulturniji na internetu a njihova reakcija je ocita.

StarFox_N

A da, borbe unutar carstva Kad se sranje dešava unutar njihova dvorišta, sve je ok dok si prema van fin.

Stari latinski indijanci također su se međusobno žrtvovali. Krv je tekla u potocima kao prinos žrtve njihovom Bogu. To je sve unutar dvorišta, nisu ulazili k susjedima radit sranja.

Mislim da je sve jasno.

Mislim ajde da su nekog bijelca zamijenili crncem u nekoj igri to me uopće više ne bi čudilo jer danas je najgore ako si bijelac i straight, ali da idu Japance vrijeđati to mi nije jasno.

Mene zanima da li bi bila takva količina bijesa da je protagonist bijelac?

Ne morate odgovoriti, neka ostane retoričko.

Deadwalker

Copy-paste lika iz Valhalle i to je to, reakcije bi opet bile šou u Japanu jer ti vikinzi su neprimjetni samuraji sa 190+ cm🤣

Sad neka isprave ovu kardinalnu pogrešku i neka naprave AC u Africi s Japancem u glavnoj ulozi. Je**š mi sve, uzeo bih ultimate edition!

Ubisoft opet zavrijedio prijezir? Što je novo, sine Brute?

Brijac

To istina? Neda mi se iskati točnost informacija ali ak je onda sve ode u kuros.

Čemu guranje transgendera u 15. ili nezz koje stoljeće kad ti termini nisu ni postojali?

Teže izvrtanje povijesti.

Povijesno su navodno samuraji bili homoseksualci, ne svi ali bilo ih je.

Taman sam mislio kak bumo dobili Assasins Creed dobre priče, poput Assasins Creed 2, AC3 i meni lično dobar AC Unity. Trošenje novaca na zadovoljavanje nekih mizernih i nametnutih gluposti umjesto na game code je ludost za guinessovu knjigu rekorda.

Jebote nek adekvatno plate programere koji rade najveći dio posla, prekovremene i krpaju igru patchevima nakon izlaska.

pravednik

Ne znam stvarno, možda fake news, ali ne bi se čudio ni da je istina ni da je netko stvarno probao to progurati. Pod netko mislim na Sweet Baby Inc.

Za Yasukea znam već ohoho. Kao što su i drugi kolege forumaši pisali u drugoj temi, on sve već pojavio i u drugim igrama i nikom ništa. Osobno mislim da je čitav hate nepotreban i samim time mislim da nije Yasuke ono što najviše smeta ljude, nego to što još neki nisu ohladili glavu od slučaja sa Star Wars Outlaws (cijene izdanja koje ionako neće kupiti).

Prvi dan, kad je taj CGI trailer izašao, pogledao sam ga više puta i samim time pratio reakcije. Ugl bi likovi sr**li po Ubisoftu zbog njihove "pohlepe i nesposobnosti".

Osobno me više zanima kako će igra ispasti u odnosu naspram zadnja 4 nastavka i kako će najveći fanovi reagirati.

Sve je to ubisoft planirao. Bolje da se o tome prica nego da naplacuju SP igru i do 130 eura

Odigraš ju preko pretplate.

StarFox_N Da se ovo s Yasukeom dogodilo prije 10 godina bilo bi negativnih komentara ali niti blizu kao što je to sada slučaj.

Da se ovo desilo prije 10 godina glumio bi ga Robert Downey Jr.

stitrek Pitaj japansku publiku što misli o tome, oni su barem najkulturniji na internetu a njihova reakcija je ocita.

Odgovaram ti tu i za post iz AC Shadows teme.

Pričaš gluposti, Yasuke je popularan lik u japanskom folkloru koji je prikazivan u hrpetini medija.

Japance u velikoj većini uopće ne smeta Yasuke. Prouči malo tko se žali i zašto.

Postoji stotine igara koje se događaju u Japanu, imaju japanskog glavnog lika i postoje stotine igara u Japanu koje kao likove imaju zlatokose arijevce od 2.10 visine.

Postoji sigurno dio japanske publike kojem smeta, ali velika većina se žali na vizualne aspekte svijeta i arhitekturi koja više djeluje kao jugoistočna azija, a ne Japan.