Assassin's Creed Shadows
Dolina liža
- Uređivano
Znači grafički je jača od Ghosta? Mislim bilo bi tužno da nije.
I da, odigraj Mass Effect trilogiju. To je baš pod must i legendaran serijal iliti trilogija.
resident_evil pa evo iskreno ne znam, nisam Ghosta igrao par godina, al koliko se sjecam, moram priznati da su slicni
- Uređivano
Igra u pokretu izgleda mnogo bolje sa PSSRom - čisto
Ovaj vide na 0:25 i 1:16 odlično pokazuje kako PSSR očisti sliku od flickeringa
I u balans mod su dodane RT refleksije
Igrao sam jucer malo. Zapoceo na performance pa prebacio na balans mod + pssr. Slika izgleda komplexnije bez treperenja textura, a 40fps je efektivan u smislu fluidnosti.
Prica crnca mi je odlicno pocela a njena bezveze.
Borba je onako ok, automatsko penjanje na k0nja hvalim.
Ubacene su nove mehanike, pokreti i tehnologija pa se osjete noviteti ali slabo podsjeca na AC.
Facijalistikom nisam bas zadovoljan vjv me KCD2 naucio.
Kak je ime tog outfita?
Veky233 Noh Apprentice Costume.
Ja sam ga našao kod nekog vendora za kupiti.
- Uređivano
-E,kakav ti je novi AC?
-ma to ti sve isto,sad imaš dva lika za igrat,nemoćnu malu djevojčicu i ogromnog crnog lika koji nema veze sa assassinima.
-A daj,pa sigurno je dobar kao i svi dosad elda?
-je,dobar je za igrat,prekrasno izgleda,nema nešto inovacija al je zato sve tu iskušano i provjereno
-e a i,jel najbolja japanese style igra dosad?
-pa da nisam igrao dosad one sve japanske open world igre ova bi mi bila najbolja,bila bi totalno wow. Ali sve sam to već vidio.
-a ništa,ajmo dalje
-ajmo dalje.
Znači nema opcije Naoe i Yasuke? Odnosno 2, glavna lika, normalan BBC ili interacial odnos?
Hud mi je nekako smetao pa sam ugasio sve osim kompasa i puno bolje izleda. 40fps mi je fin nacin igranja. Svijet dosta dobar.
Ali igra, misije, navigacija i prica vrijeđaju intelekt i nisu vrijedni mog vremena. Ne zabavlja me. Ne mogu. Ubisoft je sranje, AC je dozivio klinicku smrt iz moje perspektive.
Kakvo crno skroviste i gradnja infrastrukture. To sam mrzio i u Brotherhoodu. Trazim da ukradem fakin slamu kako bi zavrsio kovačnicu. Pa onda prisluskivanje. Nacrt bossova za odstrijel. Pa su poslusali gamerske Krang mozgove koji ne zele ikone na mapi, pa lutam ko budala da nađem neki nonsens, iznerviran palim YT, a kvalitet sadrzaja prilicno nizak. Tupo, glupo.
Uslikao igru i stavio na prodaju. Nisam cak ni ljut. Sjeban. Odo na Xbox i GP po South of Mid. i Clair Obs. Pozz
- Uređivano
Krenuo i s ovime. Igrat ću svojim tempom sigurno par mjeseci igru dok je ne počistim 100% poput Valhalle. Imam svega par sati igranja, no generalno, dosta su igrali na sigurno i pokušali ublažiti segmente koji su prije dobili najviše kritike (preduga satnica, previše RPG-ast gameplay), a isporučili ono zašto igram te AC-ove (predivan svijet za istraživanje, nož u grlo za high-profile mete i odrađivanje pripreme prije toga te dobra povijesna atmosfera). I naravno, photo mode da napravim barem 300-ak slika japanskog pejzaža. Tko voli AC-ove, odigrat će i ovaj bez nekih prevelikih iznenađenja (pozitivnih i negativnih), a tko ne voli, preskočit će i ovaj znajući da nije ništa posebno propustio.
Igra nije perfektna ali svijet i grafika su next level.
Samo radi toga se isplati odigrati. Klasično Ubisoft iskustvo i sve u svemu kvalitetna igra.
Nisam prekucao ni 40%, imam druge stvari. Na temelju igranja do sada 8.5/10.
Igram u 30 fps modu na PS5 jer ima predivan motion blur ko i Forza Horizon 5, kvalitetan shuter speed i sve izgleda animirano, pogotovo borba i likovi tokom kretnje. Fizika također odlična. Vrti se super na konzolama, zaista su se potrudili. Glitcheve nisam našao kao ni bug.
Od problema bi naveo klasično Ubisoft pisanje priče i questova uz voice acting, dakle nije to razina Witchera niti će biti. Mutavi NPC-ovi, AI itd.
Iskren da budem, nisam ni igrao jednu Ubisoft igru radi priče još od Assasins Creed 2 i 3, Far Cry 2 i 3, moždaaa petica radi antagonista… prošla su ta vremena. Honorable mention bio bi Watch Dogs 1, Watch Dogs Legion Bloodline DLC(to sam prekucao full al main game ne).
Svejedno treba ih praisat jer su nam dali setting koji smo zazivali od početka serijala i pri tome pokazali da su majstori open world naslova uz Rockstar Games, ko kaže suprotno laže.
Imam 19h gameplaya i uživam u igri, no počel me je mučiti jedan bug.
Naime, kad dojdem u neki hram, više se nemrem moliti…
I tak je svugdje.