Prejako, ovo će teško srušiti.

Postavili su standard kako igre trebaju izgledati.

Mislim da su ovo najdulje stepenice u nekoj igri

Inače impresivan dvorac; i fora je kako svi komentiraju Yasukea iz xy razloga.

6 dana kasnije

Je to ova problematicna scena u igri?

chono nekima je, al je ta opcionalna, kao i svaka druga romantika

chono nisam nikad igrao ME, al mogu pretpostavit da je tako, jer kroz razgovore u misijama i random pricama imas ponudjene odgovore te imas odgovore sa ikonicom srce, sto znaci ako odaberes taj odgovor svaki put si sve "blize" do romantike….

Genesis nisam nikad igrao ME

Ne mozes tako frende. Moras na silu, na silu…

chono I još na početku igre možeš izabrati da igru odigraš kako je Ubisoft zamislio (Canon) odnosno da nemaš nikakve opcije već ti oni izaberu. Tako sam ja igrao i naravno ne izabere se ta ljubavna opcija 🙂

Genesis upravo tako je bilo i u ME, gradio si relationship da dodes do romantic scene.

Genesis

Da, zbilja lijepo izgleda.

A kaj je ono na drugoj slici? Nisam ziher, dal su to rižina polja navodnjena ili neko ribouzgajalište?

Genesis

Znači grafički je jača od Ghosta? Mislim bilo bi tužno da nije.

I da, odigraj Mass Effect trilogiju. To je baš pod must i legendaran serijal iliti trilogija.

resident_evil pa evo iskreno ne znam, nisam Ghosta igrao par godina, al koliko se sjecam, moram priznati da su slicni

Igra u pokretu izgleda mnogo bolje sa PSSRom - čisto

Ovaj vide na 0:25 i 1:16 odlično pokazuje kako PSSR očisti sliku od flickeringa

I u balans mod su dodane RT refleksije

Igrao sam jucer malo. Zapoceo na performance pa prebacio na balans mod + pssr. Slika izgleda komplexnije bez treperenja textura, a 40fps je efektivan u smislu fluidnosti.

Prica crnca mi je odlicno pocela a njena bezveze.

Borba je onako ok, automatsko penjanje na k0nja hvalim.

Ubacene su nove mehanike, pokreti i tehnologija pa se osjete noviteti ali slabo podsjeca na AC.

Facijalistikom nisam bas zadovoljan vjv me KCD2 naucio.