herc Na Artstationu imate art dump od same igre: https://www.artstation.com/channels/tag/TheArtofAssassinsCreedShadows?sort_by=trending&dimension=all
doktor1 Mislim da su ovo najdulje stepenice u nekoj igri Inače impresivan dvorac; i fora je kako svi komentiraju Yasukea iz xy razloga.
TITANXIS Genesis Da, zbilja lijepo izgleda. A kaj je ono na drugoj slici? Nisam ziher, dal su to rižina polja navodnjena ili neko ribouzgajalište?
resident_evil Genesis Znači grafički je jača od Ghosta? Mislim bilo bi tužno da nije. I da, odigraj Mass Effect trilogiju. To je baš pod must i legendaran serijal iliti trilogija.
Genesis chono nisam nikad igrao ME, al mogu pretpostavit da je tako, jer kroz razgovore u misijama i random pricama imas ponudjene odgovore te imas odgovore sa ikonicom srce, sto znaci ako odaberes taj odgovor svaki put si sve "blize" do romantike….
Fetty chono I još na početku igre možeš izabrati da igru odigraš kako je Ubisoft zamislio (Canon) odnosno da nemaš nikakve opcije već ti oni izaberu. Tako sam ja igrao i naravno ne izabere se ta ljubavna opcija 🙂
Genesis resident_evil pa evo iskreno ne znam, nisam Ghosta igrao par godina, al koliko se sjecam, moram priznati da su slicni