Ja više ne mogu podnijeti AC igre…toliko ih je izašlo…toliko su sve iste…da više ne mogu…

🙁

drugi bug u igri u zadnjih 15tak sati. Prvi je bio da sam propao kroz mapu.

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  

Genesis Bolje kroz mapu nego u zivotu 😃

Yasuke je zakon!!

Nakon uvoda, njegovo ponovno pojavljivajne kada ga kontroliramo je epic; mrak, kiša, meni odlična muzika i gazi sve pred sobom i to mi se sviđa; igram na expert ali idem kroz neprijatalje ko kroz putar. Još korištenje ablitija i počnu letit glave...

Da, tako nešto.

Baš je dobro napravljen.

Priča mi se sviđa. Naoe je odlično odrađen lik.

Dobio Kusarigama i oružje je vrh - mislim da ću ga lvlat skroz

Origins mi je najdrađi AC naslov; ovaj mi je u rangu, a radi Naoe koja mi je bolji lik od Bayeka dajem prednost Shadowsu.

Preporuka preći Act 1 i onda krenut istraživat. Meni je trebalo 13 sati do djela kada se Yasuke pojavljuje.

Jutro je odlično 😃 Ha-Ha-Ha

Ko god vodi AC account na X-u zasluzuje povišicu Ha-Ha-Ha

Genesis Lik napravio seppuku zakretanjem vrata kad je vidio taj ogromni ljubičasti nazubljeni dildo kojeg tvoj Yasuke nosa uokolo.

Igra je epska, ono što smo čekali i zazivali. Assasins Creed in Japan.

Trenutno i najbolji open world grafički, na konzolama se vrti super.

Taman mislim kupiti al nemam blu ray čitač na Pro trenutno. Digitalno.

Zero prije toga ga taj ogromni ljubicasti dildo odvalio 🤣

pravednik Trenutno i najbolji open world grafički, na konzolama se vrti super.

Taman mislim kupiti

Cek, ti vec imas misljenje a nemas ni igru? 😃 Daj odma i recu baci

prayer Zanimljivo kako je japanskim konjima njuska savijena…

foggy

Objektivno je igra odlično ocijenjena. Minus par likova kojima smeta sve Ubisoftovo.

Ne vidim problem. Netreba zaigrati, to se zna da valja i kupuješ na blind buy kao PDM parfem ili Tlou…

Što je Sonyu Tlou to je Ubisoftu AC.

pravednik Ne vidim problem.

Ne vidis ti ni igru jer je nemas 😃 Strava

Obožavam kusarigamu. jedva čeakm još skilova za to oružje otvorit