Da super izgleda

Svaki nastavk san probao pa cu tako i ovaj ali slaba prodaja znaci i brzo sniženje pa nema žurbe.

Da ima coop pa da onda moj Yasuke i @Flipper ov Yasuke mogu voditi ljubav igru bi kupio odma

renda Miro bus se nacekal

A iman preko 15 igri na ps5 neodigrano tako da stvarno mi se ne žuri nigdi.

Plus sad izlaze druge igre koje me više vucu od ACa

EDIT

A tek sad vidin to je 2 milj igraca ne prodanih primjeraka.

Dosta njih može probati igru na onom ubi+ za ispod 20e.

Kad izađu prave brojke prodanih primjeraka onda cemo viditi kako je igra prošla

Oh, brodovi nisu neproporcionalan nakupina smeđih ploča; uglavnom osim u Black Flagu, u mnogim igrama kada idem na brod on izgleda kao da je ispo iz PS2 ere, (Ghost ot Thusima je užasan po tom pitanju)!

Ovdje je to ipak odrađeno na pravi način!

Odlicna igra, 10tak sati no nikako da pocnem igrat sa gasuke

Genesis

Jesi posjetio Kyoto?

Koliki grad!! Šta je ono Ha-Ha-Ha

Pohvale za CODEX - odlične povijesne zanimljivosti sa artom; vrlo slično kao u Kingdom Come.

Moze li se chromatic aberration ugasiti?

Da, i ca i motion blur

Koliko detalja!

A kada počne jaki vjetar koji sve nosi kao i našu odjeću i kosu koja izgleda ono, fantastično….

Slike ne dočaravaju svijet dok ga ne pogledaš u pokretu u 4k / HDR ispred sebe na TVu

doktor1 evo dobih quest za Kyoto…malo sam otkljucavao waypointove pa zaboravio na main quest…

Ovo je video sa početka; ovdje me oduševilo kretanje Naoe
        Pogotovo jer je uvod sa Yasukeom i onda dobiješ ovo pero sa odličnim animacijama

Kosa i fizika tkanine su - VAU

Flipper

"It's now the biggest Steam launch in the history of AC"

Koji AC je zadnje uopće izdan na Steamu?

A nije bilo priče da se Ubi s ovim nastavkom AC-a vraća na Steam? Kao da neko vrijeme nisu izdavali na Steamu?

Otkljucan Yasuke…ludnica je igrat s njime…kako tamani sve redom, Kratos u Japanu 🤣