- Uređivano
Flipper hocu da sam otkrivam glupe ikone i gubim jos vremena. Jeej
Treba mi samo main quest ikona.
Flipper hocu da sam otkrivam glupe ikone i gubim jos vremena. Jeej
Treba mi samo main quest ikona.
Sve što sam do sad vidio izgleda odlično, nećemo se lagati.
Pliz nemoj biti puna grind bulšita, pliz nemoj biti puna grind bulšita
Plz budi min 120 sati igra, plz budi min 120 sati igra
crohunter Plz budi min 120 sati igra, plz budi min 120 sati igra
Zadnje što sam odigrao je bio Baldur's Gate 3 prije 3 tjedna u malo manje od 200h, a sad sam na 100h u Kingdom Come Deliverence 2 i nisam ni na pola.
AC Shadows može biti i 300h. Ali to mora valjati i zaslužiti. S obzirom kakva je bila Valhalla nisam optimističan.
Vidi se da nemate djece
Lol, totalno
Stealth mi je upitan, ali sve ostalo izgleda prezabavno
Ženska me nekak podsjeća na Tenchu.
Po recama je ispala sasvim oke igra, sa tipičnim AC manama, ali odličnim svijetom, glavnim likovima i borbom.
Drago mi je da nije flop bar po tom dijelu. Što se tiče prodaje i mišljenja igrača (i "igrača"), tu će vjerojatno bit druga priča.
Jednog dana će završit kod mene i siguran sam da je vrijedna igranja. Nisam ni očekival čisto remekdjelo nek baš ovak nešto kak je većina recenzenata opisala.
Ubisoft na drogama.
evo i moje recenzije, ako koga zanima
Ovo je milina, pa to otključajte čim budete mogli.
Koliko god dobra bila ne zurite jer je ceka ista sudbina ko Dragon Age
Za 2 miseca 50% snizenje je sigurno
Plus/Gamepass isto tako jako brzo.
Vidin da Yasuke ima gay avanture i to sa non binary likovima
To ce u ovo vrime se odraziti top na prodaju
Miro AC je ogroman IP, Japan su fanovi jako dugo zeljeli. Tako da nevirujem da ce igra flopat pogotovo ne tako jako da brzo bude na jakim popustima.
Iako mislim da su fanovi umorni od novog stila AC igri i da vecina zeli back to the roots AC i vise bi se veselili nekom remakeu nego novoj igri.
A vodin se kako je bilo sa Dragon Age
Recenzije 8/10
Top igra ali kad je izasla krenula su svakakva vide i doviđenja
Evo isto se događa i sa ovom igrom a jos je dugo na lošem glasu tako da nikako nevidim da ce igra uspiti.
Ja cu je definitivno probati kad bude na velikom sniženju ili na plusu jer kao što kažes zasicenje sa serijalom je i mene uhvatilo.
Origins je zadnji kojeg san odigra a od ostalih san nakon nekog vrimena jednostavno odusta.
Miro Ma DA nije ni 10% jak IP kao AC, a i Biowear se idalje smatralo kao top studijom i ljudi su ocekivali banger. Mislim da svi znamo ko je Ubisoft i kakve igre rade i po svemu sudeci ovo je jos jedna ubisoft igra nista vise nista manje. Ocekivam da ce se prodavat losije od Valhalle ali u rangu Originsa sta je ipet odlicno
Prednarudzbe kažu da će se jako dobro prodavati.
ne znam koliko ima istine u ovome, al uskoro cemo saznati
jedva cekam sutra da zaigram
Genesis Jeblo mamu
Znači crnac samurai, u gay odnosu, s non-binary likom.
Internet će implodirati.
Prodano.
Ne znam, moj Yasuke je bio sa ženom, nisam ni znao da mogu i ovo rokat.
Mislim kad bi Fenix napisao o ovome članak i stavio na FB…srušio bi rekord čitanosti i klikanosti.
Opcionalno je, biraš s kim želiš koliko sam vidio.
Meni samo nije jasno kako ovog glupog diskursa nije bilo oko Baldurs Gatea 3 ili Kingdoms Come Deliverence 2. Po kojem ključu ti Internet inceli odlučuju kad će kenjati?
escoban Ajde u Yotei ce bar bit lezbace onda
Ja općenito preskačem sve romanse u igrama, upalio bih hentai da mi se šlajfa na crtane likove.
ThomasAAnderson Mislim da smo pederluk svi vise manje prihvatili da je to sad normalno u igrama i filmovima, ali kad u igri koja se odvija tamo negdi oko 1500 godine pojavi muskarac koji nezna jel musko ili zensko onda smatram da je opravdan hate.
Btw. iz AC1 su izbacili crossbow jer se nije uklapa u to doba kad se radnja odvijala…