Ženska me nekak podsjeća na Tenchu.

Po recama je ispala sasvim oke igra, sa tipičnim AC manama, ali odličnim svijetom, glavnim likovima i borbom.

Drago mi je da nije flop bar po tom dijelu. Što se tiče prodaje i mišljenja igrača (i "igrača"), tu će vjerojatno bit druga priča.

Jednog dana će završit kod mene i siguran sam da je vrijedna igranja. Nisam ni očekival čisto remekdjelo nek baš ovak nešto kak je većina recenzenata opisala.

Tuhy Jednog dana će završit kod mene

Znamo samo je pitanje oce biti ps6 upgrade ili remake

Odigrati je normalno sad kad izlazi neces

evo i moje recenzije, ako koga zanima 🙂

Ovo je milina, pa to otključajte čim budete mogli.

Koliko god dobra bila ne zurite jer je ceka ista sudbina ko Dragon Age

Za 2 miseca 50% snizenje je sigurno

Plus/Gamepass isto tako jako brzo.

Vidin da Yasuke ima gay avanture i to sa non binary likovima

To ce u ovo vrime se odraziti top na prodaju

Miro AC je ogroman IP, Japan su fanovi jako dugo zeljeli. Tako da nevirujem da ce igra flopat pogotovo ne tako jako da brzo bude na jakim popustima.

Iako mislim da su fanovi umorni od novog stila AC igri i da vecina zeli back to the roots AC i vise bi se veselili nekom remakeu nego novoj igri.

escoban

A vodin se kako je bilo sa Dragon Age

Recenzije 8/10

Top igra ali kad je izasla krenula su svakakva vide i doviđenja

Evo isto se događa i sa ovom igrom a jos je dugo na lošem glasu tako da nikako nevidim da ce igra uspiti.

Ja cu je definitivno probati kad bude na velikom sniženju ili na plusu jer kao što kažes zasicenje sa serijalom je i mene uhvatilo.

Origins je zadnji kojeg san odigra a od ostalih san nakon nekog vrimena jednostavno odusta.

Miro Ma DA nije ni 10% jak IP kao AC, a i Biowear se idalje smatralo kao top studijom i ljudi su ocekivali banger. Mislim da svi znamo ko je Ubisoft i kakve igre rade i po svemu sudeci ovo je jos jedna ubisoft igra nista vise nista manje. Ocekivam da ce se prodavat losije od Valhalle ali u rangu Originsa sta je ipet odlicno

Prednarudzbe kažu da će se jako dobro prodavati.

escoban

A viditi cemo brzo ce izaci broj prodanih promjeraka po tome se lako vidi kad ce popusti krenuti

StarFox_N

Stvarno ne vjerujem u ovo, nadam se da ljudi izmišljaju samo da prcaju ovakve kao što sam ja 😆

Znači crnac samurai, u gay odnosu, s non-binary likom.

Internet će implodirati.