- Uređivano
Digo se u šest jer je forumlua "u osam" pa da ne zaspem i još malo igro, (razlog dizanja u šest je taj što će nakon F1 već žena htjet nešto gledat i onda se mogu je do popodne )
Ima odličnih side questova, naravno bit će tu i sranja kao šta ima svaka igra, ali sada u Sakaiu je zanaimljivo.
Plus jedna grobnica; velika, super dizajnirana, svjetlost probija kroz pukotine…
Mogu reći da je ovo jedna od najboljih Ubisoftovih igara. Vidi se da je uloženo truda da sve to izgleda i funkcionira kako treba i iskreno mi je žao ljudi koji su se trudili napraviti ovaj naslov šta igra radi nekih par minuta današnje "problematike" koju su forsirali oni iznad u odjelima, (i meni ide to forsiranje na onu stvar) dobiva negativne komentare!
Šteta jer ovo je odličan naslov u koji je uloženop puno truda.
A njurganja da grafika nije OK, da ima previše skupljanja resursa i slično ne razumijem. Završavam GoW: Raganrok koji mi je fantastičan, ali zar se je tamo njurgalo toliko šta su škrinje na svakom ćošku i hrpa resursa za nadogradnje?
A gledaviši mapu i ne vidim da je toliko blotana kao prijašnje. No to ćemo još vidjet…
Svakome tko je voli AC igru, pogotovo Origins, (i Odyssey) koji je krenuo drugačijim smjerom bi preporučio ovaj naslov.
Zanimljivost: kada počne kiša, pješčane površine se pretvaraju u blato