Obratimo pozornost tko je delistao i cija je to domena u poslovanju na Steamu…
Ghost of Tsushima delistan sa Steama u 180 država
herc Izgleda da se zeleni i plavi tabor ozbiljno natječu u tome tko će biti veći retard ovaj mjesec.
Uključuje se i EA vidim s reklamama u AAA igrama i vrlo željnoj implementaciji AI-a u razvoju (čitaj: još otkaza)
- Uređivano
Jbg, ipak je to mali jadni publisher. Nemojte ih kriviti, nisu znali, “još uče”
Edit: čitam da su neki ljudi čak dobili auto refund, iako ga nisu zattražili
Boze dragi
Nisu bitni drugi, bitno da ja mogu igrati.:sterlok:
- Uređivano
Slažem se. Isto kao što sony fanboji nisu prolijevali suze dok igre nisu izlazile na PC, dapače borili se rukama i nogama da se nikada ne pojave.
Svatko gleda svoju guzicu.
Meanwhile Xbox još nema podršku kod nas, a Halo Infinite radi bez problema na PCu.
Radi i na Xboxu što je najbolje od svega. Iako valjda nepostojeća podrška znači da se Microsoft pravi da Xbox konzole ne postoje kod nas.
Ovo je tolko jednostavan problem za rješit da mi nije jasno kak su do sad čekali i opet se muče.
Mislim da oni traže samo MS account koji je dostupan globalno, bez obzira da li ti država podržava Xbox.
Koji je razlog zašto se na PSN strani isto tako ne bi moglo?
I ne govorim o korištenju VPNa, PSN account se isto može napravit globalno i isto pri kreaciji odabireš državu kao na MS accountu.
Mislim da su pravni razlozi u pitanju i kršenje ToS. Kad radiš PSN account nemaš opciju odabira tipa BiH ili ostatak zemalja koje nemaju službenu podršku za PSN, dok je Microsoft account dostupan u svakoj zemlji bez obzira na dostupnost Xbox podrške u toj zemlji. Tu su ipak pametniji bili.
Sve se svodi na Sony PSN eko sustav, ovo su prvi koraci koji imaju probleme i određene financijske gubitke, ali izgurat ce oni što su zamislili, ipak je PC platforma veliki dio gaming kolaca…
Za 5-6 godina ce bit normalno placati pretplatu na PC-u za Sony online naslove, gameri se brzo privikavaju na ono sto im se forsira, tako je bilo sa mikrotransakcijama, only-online i only-digital igrama…sreca pa PC ima razne mogucnosti™.
Nemojte opet. Ili otvorite posebnu temu za PSN accountove i Steam probleme. Usrat ćete samo svaki topic o tome.
- Uređivano
Ne kužim Sony i ove odluke.
Cilj ti je prodati igru što više.
Zašto guraju PSN na PC i sabotiraju sami sebe?
Tj. ne sebe nego developera.
PS network nek ostane na PS5 a za PC su trebali svoj launcher napraviti ali dozvoliti da se igra pokreće bez njega po želji ili bar u nepodržanim zemljama kojih ima dosta.
More ovak.
U nepodržanim zemljama ostavit prodaju na steamu ali dati napomenu
"PSN is curently not available in your country, some functions like trophyes, store, friends and co-op with PS5 console will be disabled"
No ti i dalje moreš igrat PC multiplayer i samu igru. Bez tih PS funkcija.
Nitko neće biti zakinut.
- Uređivano
Ghost of Tsushima Fails To Reach Top 10 Steam Best-Sellers After Delisting
https://tech4gamers.com/ghost-of-tsushima-failed-steam-top-seller/
Iako… Ovo je više žalosno nego smiješno.