Nisam bio siguran bi li pisao u temi za politiku ili otvorio nešto novo, ali s obzirom na to koliko toga pročitam svaki dan mislim da zaslužuje posebnu tamu.
Ako imate vremena, pogledajte:
TLDR - "domaći" ljudi ili kako bi ih već nazvao već su u manjini u najvećim gradovima u Europi. Veliki porast u ubojstvima, nasilju i silovanjima u odnosu na prijašnje godine i većinu su napravili stranci. Ljudi se boje hodati po ulicama. Vlasti kažnjavaju svoje "domaće" ljudi ako npr na društvenim mrežama pišu protiv migranata.
Mislim pogledajte ovo, pa prestrašno:
I onda će neko reći da sam rasist.. pa ovi ljudi ne trebaju živjeti u civiliziranim zemljama.
Doslovno svaki dan pročitam "izbodeni na ulici Londona", "silovana djevojčica u Irskoj", "spaljena crkva u Parizu".. i u neku ruku mi je drago što živim u smrdljivoj Hrvatskoj jer ovi kriminalci samo prolaze kroz našu zemlju (za sad), ali opet me strah kakva vremena dolaze i u kakvom svijetu će mi djeca živjeti.
Nadam se da će se vlasti probuditi i početi deportirati te kriminalce. Ja ne znam što se dogodilo Irskoj, Škotskoj, Kanadi, VB.. gdje su oni skrenuli s puta i tko ih tjera da trpe ove kriminalce i brane ih, a svoje ljude stavljaju na 10. mjesto. Mogli bi se ugledati na Poljsku.
Što vi ostali mislite o tome, brine li vas sve ovo što se događa zadnjih godina?