sanzo Si siguran da nisu gameri ti koji ubijaju ljude?

Moguće da su gameri-imigranti.

Tzereen Jer senzacionalistički naslovi sigurno ne prikazuju pravu sliku i slažem se s @Fico da samo doprinose dodatnom širenju straha i mržnje prema ljudima koji to ne zaslužuju.

Pa zapravo puno toga ne dođe do javnosti jer se zataškava pogotovo u Irskoj, Škotskoj, Kanadi.. gdje ne smiješ na glas reći ništa protiv imigranata inače ideš u zatvor.

sanzo Eh da, stara priča o korelaciji i kauzalitetu. S tim uvijek treba biti oprezan.

Evo, rekla kazala argument.

Ne kužim kaj dobivaš s takvom propagandom?

Osobno sva ta jadna ekipa migranata koje sam vidio su duše od ljudi. Ljubazni, fini, pristojni. Di god. I kad rade i kad ih sretneš na Sljemenu.

Ali zato ima "domaćih" seljaka ko pljeve, koji će te vrijeđati, trubiti, gurati se, iskoristit, kaj god.

Fakat mi ovo sve više ide na živce. Nas su ovdje uništili upravo domaći ljudi. Domaća politika, domaća vlada, domaće sudstvo, domaća seljačija u prometu i svim državnim institucijama.

Ali mi krivimo jadne migrante na kojima naše domaće seljačine zarađuju masne pare jer ih trpaju po 20 u 140 kvadrata za plaću od 800 eura. Daj fuj, ono, država nam u kurcu, ali dižemo buku zbog migranata i sotonističke Irske nebinarne natjecateljice.

I onda koristiti populizam poput, strah me za moju djecu.

Sve se to lako riješi. Deportacija svakog tko napravi pizdariju.

Problem se Europom IMO je druge naravi - bijela kuga koja bi mogla biti posljedica sve jačim zapadnjačkim modelom života, totalna kastracija industrije (hint: priljev svega s dalekog istoka, pod zadnje el. auti iz Kine), rat u Ukrajini (hint: nafta, ovisnost o zapadu), generalna skupoća življenja što ideš zapadnije i tako to

Brijac "domaći" ljudi ili kako bi ih već nazvao već su u manjini u najvećim gradovima u Europi. Veliki porast u ubojstvima, nasilju i silovanjima

ok sad smo s ove bedaste izjave

Brijac These results are consistent with other studies in various European countries showing that immigrants – as a group – commit crime at higher rates than the native-born population,

pomaknuli stative i preselili na jednu državu, Švedsku, koja doduše ima porast zločina zadnjih par godina uslijed velikih problema s bandama

Činjenica da u siromašnim državama, regijama, skupinama, grupama ima i većeg broja zločina je poznata od kad je prvi majmun udario drugog majmuna jer je imao par banana više prije par stotina milijuna godina i umjesto da se rade ovakvi rasistički fear-monger threadovi, moglo bi se razmisliti par sekundi duže i doći do nekih socio-ekonomskih zaključaka, ali jebiga, za to treba ne pušiti propagandu i malo detaljnije čitati.

Tzereen

Zar moraš biti podrugljiv na svaki komentar?

@Brijac tu klasificirate kao nekog idiota. Njegovi grafovi se ne gledaju, ostali da.

To kaj si ti vidio na Sljemenu je TVOJE osobno iskustvo, ako je tebi dobro ne znači da se drugima ne dešava. Ajd malo odi do Slunja i okolice pa se raspitaj kak je ljudima koji moraju zaključavati jebene štale sa par lokota jer ovi kradu sve ili prave nered. Ili do Dvora i okolice gdje idu kroz BiH.

Ovo ti govorim i iz prve ruke kakav je to tip ljudi, mislim da niko od vas na forumu nije relevantan pisati o tome. Zato sam rekao da se to ne piše.

Vi ste gameri većinom koji žive u svom buble svijetu, sve ostalo je širenje panike, stari moj da bi ti imao taj svoj komfor i radio recenzije netko dobro najebe i riskira.

Nije ni HDZ sve kriv niti naši političari koju uvijek uvlačite u svaku raspravu. Sve je jasno, samo ova tema nema veze sa našim lopovima.

I nemoj samo nepalce stavljati u isti koš sa "imigrantima" koji nasilno i ilegalno prelaze granicu.

Ja ne kuzim cemu zabrinutost, ljudi uredno dolaze raditi svoje PSN accounte

pravednik ovo nije bilo podrugljivo, nego straight on frustrirano.

Ne vidite kaj vam se zbiva pred nosevima, ali krivimo druge. Evo, HDZ i DP oformili vladu. I dalje će biti krađe, pljačke, čerupanja. I nikom ništa. Nekima to i paše jer imaju osobne koristi od toga.

A Ficu ste više fakat izmasakrirali u zadnje tri godine ko debila na već 5-6 tema. Jer ima 27 godina, jer nema djecu pa nema pravo glasa. Ajd, nemojte me zezat.

I da, ja sudim na osnovu onog što sam doživio. Ni jednog nisam sreo s negativnim iskustvom. Ali zato jesam naše domaće.

Tzereen

I to je ok. Filipa nebum komentirao jer nisam njemu pisao.

Svi vidimo ka se dešava pred nosom, budi siguran. Ovih 60% su zaslijepljeni ili prodane duše koje kumuju s njima, za mandarine pa do građevinskog zemljišta. Nebrem naći drugi razlog a da je racionalan. Ili smo jednostavno glup narod gdje se gura previše vjera i ideologija?

Dobili su većinu, vode vlast i sudstvo. Nebremo ništa. Nikakav prosvjed to nebu pobio.

A ovo da sudiš po svom iskustvu, super.

Ak se tebi nije desilo ne znači da ne postoji. To je bit teme.

Ček malo, ak ti nasilno ulaziš u zemlju EU bez dokumenata tražit azil jel tebi to ok?

Pusti rat i glad. Nije to opravdanje. Bilo i bit će. Bome rat traje u Ukrajini pa nisam vidio ukrajince bez dokumenata, došli su i pomoglo im se. Ljudski, nisu preskakali ogradu.

pravednik Njegovi grafovi se ne gledaju, ostali da.

Ima nekoliko komentara zašto je graf besmislen.

Stavi dolje na x os bilo koju stvar koja se povećala u zadnjih nekoliko godina i crta će biti ista.

Frend već godinama radi kao policajac na granici i ima podosta različita iskustva s "milim i nevinim" migrantima od, recimo, Tzea. Tko god nije "na prvoj crti", nema blage veze o čemu priča i što se sve zataškava. Dobro Pravednik veli, dosta ljudi je u svom bubble svijetu, temelji mišljenje na svojih par pozitivnih iskustava dok nema pojma o situacijama koje se događaju nekom drugom stotinjak kilometara dalje.

Ne treba miješati legalne i ilegalne migrante jer sumnjam da su ovi prvi došli tu radit sranja. Nisam ni ja imal apsolutno nikakvih negativnih iskustva sa njima, ne mrzim ih, ne prezirem ih te smatram da Brijač definitivno malo pretjeruje, ali isto tako neću sigurno ni (karikiram) podržavat one koji stoje sa znakovima Refugees welcome za ove koji ilegalno prelaze granicu (u brojkama o kojima nemate pojma).

Tuhy Frend već godinama radi kao policajac na granici i ima podosta različita iskustva s "milim i nevinim" migrantima od, recimo, Tzea. Tko god nije "na prvoj crti", nema blage veze o čemu priča i što se sve zataškava.

Stari mi radi kao carinik i nažalost može potvrditi isto.

Tu u Baranji ih ima sve više. Nikakvih problema s njima. Štoviše, naučio sam par pozdrava na njihovim jezicima.

Tuhy

Upravo to.

Kontradiktorni su. Prvo seru po politici (opravdano da se zna) ali isto tak veruju mainstream medijima koji plasiraju unaprijed pregledane i odobrene informacije upravo od te kriminalne vlasti.

Drugo, ko nije na prvoj crti nezna pravu situaciju. Neću reći da nema pravo komentirati jer nisam retard ali moramo biti razumni.

Ilegalno i nasilno prelaženje granice je ilegalno.

Odi tako ilegalno u bilo koju državu njihovu, tamo će ti doslovno odrubit glavu ili te upucat. Možda tražit otkupninu i snimit video.

Odi u Austriju, Švedsku, Nizozemsku kao hrvat bez dokumenata tražit azil. Dobit ćeš 4 god. zatvora kod nas nakon deportacije.

Nisu teorije zavjere da je u pozadini netko ko vuče konce i dopušta. Zna se dobro ko im daje rute, kuda ići.

Većina ih bježi od rata ali pazi ovo, imaju po 2-4 hiljade eura.

Kartice sve izgubili. Zato je Iphone tu.

Razbiješ mu Iphone, predaš graničnoj, odvedu ga opet u BiH i puste.

Za 4 tjedna isto sa novim Iphoneom.

I tako 4x u razmacima do mjesec dana. Ovo je true story. Potvrđeno.

Dakle, neko ih dobro snabdijeva. Najgore da se uhvate djece i tako švercaju pa ti se umile. Dok ne saznaš da djeca nisu njihova.

Djeca neznaju engleski, ja neznam njihov, kako dokazati a vidiš da se curica boji? Točno osjećaš da joj nije otac.

Ovo nije post protiv ali moramo podvući crtu. Jasno, nemaš kaj prelaziti i upadati u države a još manje raditi pizdarije.

Ko se nebre prilagoditi 21. stoljeću nema šta tražiti u modernom društvu.

Tzereen Ne vidite kaj vam se zbiva pred nosevima, ali krivimo druge. Evo, HDZ i DP oformili vladu. I dalje će biti krađe, pljačke, čerupanja. I nikom ništa. Nekima to i paše jer imaju osobne koristi od toga.

Pobogu pričamo o nasilju, ubojstvima i silovanjima, a ti pričaš o HDZ-u i korupciji.

Brijac

Samo ću se još osvrnuti na ono od @Tuhy

"Refugees Welcome"

Jedno je ponuditi i pružiti pomoć kao kod ukrajinaca drugo je doslovno podržavati kriminal tj. jedan od najvećeg oblika kršenja zakona a to je prelaženje granice bez dokumenata.

Da su države normalne ovi sa plakatima i transparentima završili bi na duljem hlađenju, bar god. dana.

Refugees welcome, postoji jasna razlika između izbjeglice (ukrajinac npr.) i ilegalni imigrant.

Tak da mogu za sada potvrditi dobra iskustva sa ukrajincima, podržavam sve koji su otišli od Zelenskog i rata.

Vidite u tome je razlika, da su to civilizirani i normalni ljudi, od djece do odraslih. Šteta da isto nebrem reći za Bliski istok.

Brijac Što vi ostali mislite o tome, brine li vas sve ovo što se događa zadnjih godina?

To je sve kreirano za stolom, važi i za ratove…takvi neredi sa došljacima ne prolaze u Dalmaciji, zato što bi to narod riješio na ulici prije policije…

Uvjek se desi slično kad se divlji narodi spuste među civilizaciju. Pogle 90-te kod nas. Di god je ušao "kamenjarac" pojeli su i istisnuli domicilno stanovništvo. Zagreb, Beograd, Ljubljana, Split, nebitno.

A tragedija domicilnog "civiliziranog" stanovništva je ukratko sročena u ovoj slici šta je @stitrek postao iznad.

Pa kako je i Arapska kultura propala sa dolaskom Sedžuka i njihovih šatora?

Kaiserus

Da, samo što su balkanski "kamenjarci" mila majka za ove šta rade nerede po zapadu…jedina "mekana" država koja nema te probleme je Švicarska (jezgra moći), nikad nisu ratovali, nisu u EU i sve bitne banke/financijeri su kod njih…

Brijac I onda će neko reći da sam rasist.. pa ovi ljudi ne trebaju živjeti u civiliziranim zemljama.

Mi se u ne tako davnoj prošlosti imali tvornice smrti, gdje smo ljude ubijali sjekirama, noževima, toljagama, izgladnjivanjem, batinama i sl. jer je metak bio preskup. Ubijali smo masovno, u desecima tisuća ljudi, djece itd. i leševe smo bacali Savu po kojoj su plutali danima dok se ne bi raspali.

Bili smo dio civiliziranog svijeta, pa smo svejedno radili nemoguće genocide i takvi živimo i dalje.