- Uređivano
prayer Lijepo je susjedu gledat u dvorište, ali nedaj bože da se ponekad pogleda u svoj.
Ti jebeni ljudi su dosli u nasa dvorišta, ne mi u njihova. Sa dolaskom istih je porastao broj kriminala za nemali postotak u HR, a u drugim zemljama poput UK, Njem ili Švedske da ne pričam. Pametnom dosta. Očekivati da ce ljudi samo tako imati razumijevanja za sve njih je vrlo utopijski i svaka cast ako si ti i slicni takav Samaritanac, samo de znam ih ja par sto nemaju prebijene i žive u čoporu pa primi kojega kod sebe na doranu, znamo da imas love i trošis na usrane preordere od 100€.
Tzereen kakve veze ima sada Trump sa jebenim rukavicama lol?! Baba prdne u Crkci "To je zbog Trumpa"
Stvarno ste ošli kudikurac.
Sto se tice kruhova i tih peciva usranih, doslovce Miševi znaju hodati u tim regalima i biti muha unutra. Vise puta sam to cuo, muhe čak i vidio, a vi cete sada o nadosranim rukavicama. Pa valjda uzmeš rukom to pecivo koje hoces i ne kužim kakve onda veze ima jel hvatas u rukavicama, ionako ces ti jesti.
Jesu muški postali pizdurine pa to nisu istine. Nedaj Bože da dodje do rata, kada bi krenuli svi u rukavicama na bojno polje sa papirnatim slamkama u ustima.