Jake rijeci od nekoga ko toliko ne zna opce kulture da misli kako ga Hitler ne bi bacio u konclogor, kao sto je htio sa svim Slavenima.
Inace, pustit cu te da se sramotis jos malo po forumu pa onda permabannati za govor mrznje.
Jake rijeci od nekoga ko toliko ne zna opce kulture da misli kako ga Hitler ne bi bacio u konclogor, kao sto je htio sa svim Slavenima.
Inace, pustit cu te da se sramotis jos malo po forumu pa onda permabannati za govor mrznje.
Eto, sad kad smo to rijesili, neka ode i ovdje jedno sluzbeno upozorenje. Svaki je forumas prilikom izrade korisnickog racuna prihvatio drzati se pravila foruma. I dok se prema istima postupalo fleksibilno (sto s korisnicke strane koja ih se nije bas drzala, sto s moderatorske koja je cesto gledala kroz prste), ocekujte da prema govoru mrznje postoji nulta stopa tolerancije.
Kao sto vidite, nikome se nece braniti da otvoreno stuje Hitlera i time dokazuje da je debil, ali isto tako ce takva osoba odmah pobrati i permaban. S obzirom na poprilicnu eksalaciju, a i samu prisutnost teme ciji naslov dijeli ime neonacisticke teorije zavjere, toplo bih savjetovao da se s rijecima i objavama pripazi jer me osobno nimalo nije briga je li netko bio na forumu 5 godina ili 5 dana, stvari koje su se komotno mogle okarakterizirati kao govor mrznje su predugo ignorirane. Ubuduce ce postojati posljedice, a kao prvi iduci korak u slucaju eskalacije ovakvih idiotarija, paralelno s banovima ce se ova tema i trajno zakljucati.
Takoder, svaka rasprava oko ovakvih postupaka ce se odmah u temeljima zaustaviti. Rijec je o govoru mrznje. Tu nema rasprave i mislim da se svaka mentalno stabilna osoba moze sloziti da zazivanje Hitlera, direktno (kao sto je to radio gore-prisutni primjer) ili u rukavicama (kao sto je slavljenje "budenja" u obliku paljenja knjiznica od strane kretena koji bacaju nacisticki pozdrav), nije nesto sto bi se smjelo tolerirati.
U UK-u ne smiješ ništa loše komentirati o migrantima na društvenim mrežama inače ti policija dođe doma.
Zakonom zabranjeno. Imaš pravo glasa ali i pravo posljedica.
Zakonom je zabranjeno i silovati pa migranti za kaznu za silovanje maloljetnice dobiju još bolji hotel i uvjete.
Zašto sam ja mislio da je ovo tema neke igre koja me ne zanima pa nisam ni ulazio unutra. Lol
A pazi tek ove ilegalne migrante. Iskrenno na ovakve izjave ne znam da li da plačem ili da urlam od smjeha. Teško je biti selektivno slijep.
To je indie strateška igrica sa puzzle elementima u realnom vremenu.
Divno, znaci nastavljamo kao i prije. Idemo na tren ignorirati da komplekse hranis Twitterom, sto se vidi po jednostavnom obrascu ponasanja gdje stavljas samo slike bez ikakvog konteksta ili truda da ga pronades. Mogao si poslati link na clanak, ali je jasno ko dan da ga nikada nisi ni procitao. To dovoljno govori o tvojoj medijskoj nepismenosti.
Bez brige, ja sam zato iskopao taj isti clanak. Naravno, naslov je cisti senzacionalizam, a sam clanak ulazi u vise nego dovoljne detalje oko posljedica uhicenja, istrage i sudenja. Ako ulozis minimum truda, moci ces malo dublje u clanku naci slike i informacije o presudama clanovima tog lanca (ukljucujuci aktivno dovodenje natrag clana koji je pobjegao u Pakistan, kako bi ga zakonodavstvo UK-a zatvorilo na 19 godina zatvora).
Tekst sadrzi i razlog zasto jos uvijek nije izrucen. Zasto to ne spominjes?
Although he was stripped of his British citizenship, his deportation has been held up as Pakistan — the other country where he enjoyed dual nationality — reportedly refused to take him back.
Naravno, treba i osnovna razina poznavanja svjetskih medija (ne UK, nego svjetskih) da se zna i koja ih reputacija prati. Daily Mail je oduvijek poznat kao zutilo koje je vise puta imalo problema s tocnosti reportaza, senzacionalizmom i strasenjem na nacin da su se informacije ili prikrivale ili izvlacile iz konteksta kako bi se stvorila posve kriva slika. Za one koji prate nogomet, zna se da se Daily Mail ignorira. Od dizanja prasine laznim glasinama o transferima pa sve do objavama detalja o sportasima optuzenima za seksualno zlostavljanje, dok je istraga tek bila u tijeku.
Bilo i odlicno kada bi njihova sfera malicioznog utjecaja ostala samo na nogometu, no ona je itekako prisutna i u ostatku njihove ponude sto se moze saznati toliko prokleto lako, samo sto ti ne zelis to saznati jer je lakse kriviti muslimane za to sto tebe nesto u zivotu jebe u mozak.
https://en.wikipedia.org/wiki/Daily_Mail#Criticism
Isto je tako vrlo jednostavno vidjeti posljedice razbijanja Rochdale lanca. Vise policijskih operacija, vise razbijenih lanaca, puno osudenih… Dosta toga. Ima citav pregled operacija.
https://en.wikipedia.org/wiki/Rochdale_child_sex_abuse_ring#Operation_Routh_trials_2013_and_2014
prayer A pazi tek ove ilegalne migrante. Iskrenno na ovakve izjave ne znam da li da plačem ili da urlam od smjeha. Teško je biti selektivno slijep.
Neki pretražuju cijeli internet da bi našli neke bolesnike /zlotvore a hrpa takvih konstantno oko nas
Došli smo na redi i mi iz istočne europe…nismo poželjni.
Ovo iz Birminghama će samo dodati ulje na vatru.
Evo za brata Brijaca, stigla budnica u pravo vrijeme